Dagboka tirsdag 15. september 2009

Ett år siden finanskrisen «startet» i dag, krisa er vistnok over. De rød-grønne styrer skuta videre på sin måte. Vi gir faen og snakker om hvorfor vi skal slå Lyn på søndag. Ut gjennom døra… …gikk de ansatte i Lehman Brothers etter at markedet kollapset. Så fulgte de på rekke og rad, Island gikk konkurs, … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 15. september 2009»

Ett år siden finanskrisen «startet» i dag, krisa er vistnok over. De rød-grønne styrer skuta videre på sin måte. Vi gir faen og snakker om hvorfor vi skal slå Lyn på søndag.

Ut gjennom døra…
…gikk de ansatte i Lehman Brothers etter at markedet kollapset. Så fulgte de på rekke og rad, Island gikk konkurs, ingen hadde penger, rentene spratt opp og så datt de ned og så har faen meg karusellen begynt å snurre igjen.
Men for Lyn sin del har toget gått. Der i gården satser man på at folk med penger er villige til å plassere dem i klubbens talenter. Målet er å utvikle spillerne slik at de blir verdt mye mer enn det de er verdt i dag – på den måten skaffer Lyn seg inntekter, og investorene får avkatning på kapitalen sin.

Jøss da! Det er jo kjempelurt. For en genial idé! Vi sier at noe vi har i dag sannsynligvis vil være verdt minst dobbelt så mye om noen år. Så får vi inn en del folk med masse penger til å tro på dette og dermed så er det suksess.

Det er jo nettopp dette som er formelen som førte verdensøkonomien inn i den dypeste krisa siden de harde 30-åra. Og den krisa førte til at Hitler klarte å få samla tyskerne til å å starte andre verdenskrig. Dagens krise har akkurat de samme kjennetegnene, og det kan bli Mayhem nok en gang i følge flere eksperter.

Vi tipper nok at investorgrunkene sitter løst der ute – og spesielt på vestkanten der folk er ekstremt opptatt av å dele godene, betale skatt, bidra til fellesskapet og ta i et tak for andre og være snille.

Lyn er alt vi ikke vil være. Lyn er ei synkende skute. Lyn har alltid vært og vil alltid være den klubben som vi i Vålerenga liker minst. Og derfor skal vi sette spikeren i kista en gang for alle på søndag.

Det er den eneste grunnen – og det er god nok grunn spør du oss.

Einar Gelius har uansett vært så human han kan være, og gitt oss begravelsen på forhånd slik at Lyn slipper den kostnaden i tillegg.

Innslaget ser du på VIF-tv.

Rekruttene styrer mot ny kontrakt
Vålerenga slo Fløy 5-2 på Hafslundbanen på Valle mandag ettermiddag. Til pause var stillingen 4-0 etter en fartsfylt førsteomgang.
– Vi spilte en god førsteomgang med høyt balltempo og gode overganger. Ballen gikk fort fremover og kombinasjonene satt. Dawda Leigh og Mostafa Abdellaoue hadde en god dag på jobben og bidro til at kampen var kjørt til pause.

Dette sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

Vi er fornøyde med dette – også at Dawda og Mos ser ut til å være på vei tilbake – det trenger vi i tida fram mot serieslutt skal det bli en OK plassering på oss og ikke minst enda en cupfinale.

Billetter til Lynkampen
Legges ut for salg i Sjappa i morgen. Så har du ikke billett er det vel greit å fikse det nå. Det kommer nok til å bli kø for vår del. I Lyn vet de ikke hva kø er.
VPN oppforder alle til å stille i friske og glade farger – for dette blir en merkedag.

Vålerenga i dag
Tja si det… være fornøyd med at tingenes tilstand blir som før, eller være misfornøyd fordi det ikke ble noen endring. Det var ditt valg.

Legg igjen en kommentar