Dagboka fredag 11. september 2009

Det er korøvelse for feite damer, Freddy er optimistisk og endelig er vi ferdig med landslagspausa. Freddyboy taler Nrk.no gir oss et skikkelig intervju med Freddy, nå som nyoperert hjertepasient. Her forteller han at han ser for seg ett til to år til på banen, før han ønsker å gå over i en vanlig jobb … Fortsett å lese «Dagboka fredag 11. september 2009»

Det er korøvelse for feite damer, Freddy er optimistisk og endelig er vi ferdig med landslagspausa.

Freddyboy taler
Nrk.no gir oss et skikkelig intervju med Freddy, nå som nyoperert hjertepasient. Her forteller han at han ser for seg ett til to år til på banen, før han ønsker å gå over i en vanlig jobb i klubben. Det er bare å bøye seg i støvet for spillere som har vist den holdninga Freddy har vist i snart en mannsalder. Ellers er det hyggelig å se at han ønsker å bruke det han har lært gjennom fotballen og det han har lært i utdannelsen sin for å jobbe i klubben. Det er både gledelig og trygt med tanke på fremtiden. God bedring, Freddy. Se intervjuet med Freddy her

Kampen mot Fredrikstad
Kampen går allerede lørdag og begge klubbene har benytta landslagspausa til å trene i fred og ro. Lite journalister på trening og få oppslag i pressen. For Vålerengas del innebærer det en deilig avkobling og større mulighet til å ha fokus på det sportslige.
VPN bommer stort sett alltid grovt når vi tipper lagoppstilling, men med Moa skadefri og en Shelton som imponerte sist, lukter det Shelton, Bengt og Moa på topp actually. Resultatet tror vi blir 3-1 til Vålerenga.

Klokka er fem på tolv for Lyn

Klubben som de seinere åra er bygd på penger henta fra kriminelle handlinger, juks og faenskap, er snart historie. Norsk fotballs skam, Oslos bastard, eller bare Lyn for de få som bryr seg, er på vei til skifteretten. Norge er et for lite land til at det er mulig å finne folk som både er rike nok og dumme nok til å «ivestere» i Lyn, og alle lubne damer på vestkanten møter på vestkanttorget i aften kl. 19.00 til korøvelse, dem skal snart ut å synge.
Jeg tror Lyn får inn noe penger, garantert ikke nok til å redde klubben, trolig ikke nok til å betale tilbake de femti tusen dem lurte til seg fra Kjernen, les mer om det på aftenposten.no, men kanskje nok til en ny millionbonus til Erik Langerud. Mens klubbens minste solgte vafler og lodd satt Langerud i fjor på denne tiden og ringte nettbanken for å sjekke at den avtalte bonusen tikket inn på kontoen. Med en dobling av resulatet fra i fjor, skulle det bare mangle om han ikke får en skikkelig skjerv i år også.

Erik «bonus» Langerud stiller forøvrig i nettmøte på aftenposten.no klokka 12 i dag, og her er spørsmålene VPN ville stilt:

– Hei, Erik. Etter at Lyn ble redda før jul i fjor har gjelda steget fra 1,5 til 17mill.
Vurderer dere rettslige skritt mot Vålerenga/Hafslund som gjorde det mulig for dere å komme i denne knipa?

– Hei, Erik. Dere har alltid vært så opptatt av likebehandling når Vålerenga har fått noe. Hvor hardt vil dere kjempe for at NFF skal gi alle andre fotballklubber en gave på de i overkant av ti millionene dere ber om å få ettergitt fra NFFs datterselskaper?

– Hei, Erik. Hva svarer kontofonen når Lyn ringer?

Vålerenga i dag
La oss heve glassene i kveld til en skål for «2009» året da norsk fotball ble frelst fra Lyn, året vi kunne peke på Lyn og fortelle unga at i det lange løp så lønner ikke forbrytelser, løgn og kjeltringsstreker seg.
Grav fram den gamle gabardinbloggen om Begravelse på vestkanten og kos deg.

Legg igjen en kommentar