Dagboka torsdag 10. september 2009

Landslaget slo Makedonia, våre egne gutter hadde guttedag på jobben, mens klubben gir deg statistikken for Vålerengas møter med klubbene Nordlie har hatt treneransvaret for etter at han ble kjeppjaga ut av Oslos stolthet. Drillomagi hjalp trolig ikke Det er dessverre mye som tyder på at Bjørn Heidenstrøm, Kjetil Siem og et lass med forfylla … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 10. september 2009»

Landslaget slo Makedonia, våre egne gutter hadde guttedag på jobben, mens klubben gir deg statistikken for Vålerengas møter med klubbene Nordlie har hatt treneransvaret for etter at han ble kjeppjaga ut av Oslos stolthet.

Drillomagi hjalp trolig ikke
Det er dessverre mye som tyder på at Bjørn Heidenstrøm, Kjetil Siem og et lass med forfylla journalister blir Norges eneste delegasjon i neste års fotball VM. I teorien kan vi fortsatt kapre en plass i play off etter gårsdagens seier, men det er dessverre tynn teori. Jeg for min del er allikevel fornøyd med jobben Drillo har gjort, det viktigste bidraget er at han har gitt oss til engasjementet og trua tilbake. NFF bør gi mannen ny kontrakt, vi er et lite drittland i fotballsammenheng og Drillo er den eneste som har oppskriften for hvordan dette landet skal klare å hevde seg mot anstendige fotballnasjoner.

Om drømmen om VM ryker, så har vi i det minste endelig vunnet landskamper igjen under Drillo og det er da noe. At resten av verden ikke akkurat hyller mannen og fotballfilosofien hans, det er strengt tatt resten av verden sitt problem så lenge Drillo og spillestilen hans funker for Norge.

Bilkjøring for gutta
Etter å ha blitt kjørt hardt på trening i det siste ble gutta i går belønna med go-cart. Innslaget som ligger på VIF TV avslører imidlertid at gutta burde kjørt med hatt i stedet for hjelm, når heatet passerer kamera ser de ut som tanter på tur. Skal du vite mer om hvem som vant, se selve løpet og se en av spillerne slå hjul i pur medaljerus, ja da ser du innslaget.

Statistikken mot Nordlie
Klubben har tatt et dykk i arkivene og sett at på 12 møter mot lag Nordlie har hatt treneransvaret for, så har Vålerenga tatt syv seire. Kanskje ikke så overraskende ettersom det stort sett er jallalag som har turt å satse på Nordlie de siste årene, men desto mer gledelig. Nordlie står bare med 2 seiere mot gamleklubben på disse møtene. Vi som husker tilbake til da Nordlie måtte gå husker hvor ivrig han var på å gi motstandere oppskriften på hvordan Vålerenga under Rekdal skulle slås. Vel, Nordlie det kan virke som om oppskrifta di nok har vært litt ”dobbelpeprede pepperkakeaktig”, virka har den definitivt ikke gjort.

Egentlig litt greit at Nordlie har gått til FFK, Fredrikstad har vært en klubb mange har slitt med å fremkalle de sterke følelsene mot. Med Nordlie på plass så vil nok det komme på plass av seg selv.

Vålerenga i dag
Det er bare to dager til alvoret starter igjen. Gled deg!

Legg igjen en kommentar