Dagboka tirsdag 8. september 2009

Mens Norge går rundt og venter på at Drillo skal utrette et mirakel med å slå Makedonia samtidig som alle verdens andre fotballkamper får et resultat som er gunstig, ja så styrer Martin med jernhånd på Valle. Gammel oppskrift gir ny giv Skal vi tro Arild Rønsens blogg så er det hell camp på Valle. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8. september 2009»

Mens Norge går rundt og venter på at Drillo skal utrette et mirakel med å slå Makedonia samtidig som alle verdens andre fotballkamper får et resultat som er gunstig, ja så styrer Martin med jernhånd på Valle.

Gammel oppskrift gir ny giv
Skal vi tro Arild Rønsens blogg så er det hell camp på Valle. Vålerenga har ikke trent like hardt siden Kjetil Rekdal var i klubben. Så kan man jo enten spørre seg hvilken brøkregner som mente at det var på tide å endre oppskrifta Rekdal hadde brukt. Oppskrifta som ga kongepokal og seriegull. Enten kan man dvele ved det, eller så kan man bare glede seg over at det er tøffere tider på Valle. Gutta går hjem fra trening med melkesyre i beina og er slitne, litt som deg og meg når vi går opp en trapp.

Martin har snakket om at vi ikke får en trenerskifte-effekt ved at Toro slutta, jeg for min del er ikke så sikker. Bare forandringer kan være nok til at noe forløses, det er i det minste mitt håp før kampen mot FFK.

Moa er tilbake
Moa har slitt i år, slitt med å levere det vi forventet etter fjoråret og kanskje spesielt cupfinalen. Klubbens sider melder nå at Moa er skadefri igjen og da må vi bare håpe at han snart er tilbake på sitt toppnivå.

Klubben herjer
Vi gratulerer klubbens internettsider med å være Norges mest populære. I uke 35 presterte de å ha nesten 15.000 unike brukere i gjennomsnitt per dag. Et imponerende tall som plasserer de høyt oppe på statistikken over norske nettsteder uansett brasnsje.

Vålerenga i dag
Slapp av og nyt det kjipe høstværet. Trøst deg med at alt blir bedre med bayer.

Legg igjen en kommentar