Dagboka mandag 7. september 2009

Det har vært en stille fotballhelg for våre helter. Riktignok har noen leiesoldater fra Vålerenga vært i aksjon, men våre egne gutter har stort sett fetan på sofaen med landskamp, pizza og Zero. VPN i tenkeboksen Dagboka varsla i forrige uke at vi satt med navn på en tyster, en skunk, kilden for mye av … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. september 2009»

Det har vært en stille fotballhelg for våre helter. Riktignok har noen leiesoldater fra Vålerenga vært i aksjon, men våre egne gutter har stort sett fetan på sofaen med landskamp, pizza og Zero.

VPN i tenkeboksen
Dagboka varsla i forrige uke at vi satt med navn på en tyster, en skunk, kilden for mye av all dritten VG har kommet med. Vi veit dere vil ha navnet, vi veit vi unngår forumspekulasjoner hvis vi gir dere det, men gjør ikke det samtidig at VPN blir litt som VG og andre? Vi gir dere en grafsenyhet som ingen egentlig trenger. På den annen side så har vi jo sagt «A» og da er vel regelen at man må si «B»? Vel, VPN tenker videre, uten at det får resten av verden til å stoppe opp.

Leiesoldater med suksess
Christer Jensen og Frode Larsen i Moss slo i går Ham-Kam. Larsen ble til alt overmål kåret til banens beste. VPN gratulerer og konstanterer at det i førstedivisjon kryr av spillere som er eller var nesten gode nok for Vålerenga. Hønefoss og Moss har i perioder fremstått som rene Vålerenga rejects.

Damer med suksess
Damelaget vårt har så langt i år leka seg gjennom sin avdeling i andredivisjon. Vi i VPN er derfor stolte av å melde at vi jobber med et samarbeid med damelaget som vil gi deg som leser mer spennende lesestoff. Vi håper å komme tilbake med mer stoff i løpet av uka. Vi har gitt deg fotballen lenge, vi ga deg håndballherrene i fjor høst, nå er vi altså i ferd med å gi deg damefotballen også. En by, en klubb, en jævla stor familie.

Landsen
Det ble bare uavgjort for Norge mot Island og savnet etter en midtbanesjef var merkbart. Uavgjort mot et helt land som har det som Lyn er rett og slett for svakt, vi har nå bare en syltynn teoretisk sjanse til å nå VM. At U21-gutta tapte sin hjemmekamp mot Kroatia, gjør helgen trist sett med patriotiske øyne.

Fredrikstad
Da har han landet, Fredrikstad endte opp med svarteper og mens de snakker om sign on fee, snakker resten av Norge om sluttpakken de må ut med neste sommer når Nordlie sparkes. XXX var lykkelig over å bli kvitt mannen, en mann som ifølge lokalpressen der oppe truet med å ødelegge karrieren til spillere som ikke gjorde som den tykkfalne ville. Spillerne i Fredrikstad ville ikke ha mannen, men ledelsen i klubben henta han allikevel. Man kan vel forsiktig si at starten på samarbidet mellom spillere og trener kunne vært bedre.

Nordli tapte sin første kamp med klubben borte mot Tromsø og som vanlig la han skylden på spillerne sine. Nordlie har nemlig kun ansvaret når ting går bra. Jeg tror at Vålerenga igjen vil forsure livet til Nordlie og med en seier i plankebyen vil usikkerheten spre seg. Spillere og ikke minst ledere får virkelig se hva de har ansatt når motgangen kommer, når det ikke er tilstrekkelig å være en tykkfallen klovn med enkle språklige bilder.
For egen del vil tre poeng ta oss nærmere trygg grunn, slik at vi kan avslutte denne begredelige sesongen uten høye skuldre.

Vålerenga i dag
Ikke ring VG, ring en venn..

Legg igjen en kommentar