Dagboka onsdag 19. august 2009

Tre dager etter det sjette strake tapet. Vi snakker om selvtilfredsstillelse, rævkjøring og straffepuling. Onani I en lengre debatt på VPNs interne forum har vi i løpet av det siste døgnet diskutert om onani er sunt eller ikke, om det skrives runke eller ronke og om man kan bruke begge hender for å øke nytelsen. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. august 2009»

Tre dager etter det sjette strake tapet. Vi snakker om selvtilfredsstillelse, rævkjøring og straffepuling.

Onani
I en lengre debatt på VPNs interne forum har vi i løpet av det siste døgnet diskutert om onani er sunt eller ikke, om det skrives runke eller ronke og om man kan bruke begge hender for å øke nytelsen. Om bruk av kikkert og sjokoladepudding (!) er tillatt og om man kan sies å være en ekkel gris hvis man leker med pølsa etter at man har blitt over 60 år.
Med andre ord:

Vi sirkler rundt grøten. Vi er liksom ikke helt enige om vi skal kreve hoder på fat, at noen får ti sure i ræva eller om vi skal godta nye runder med halvdårlige forklaringer. Og ikke minst påstander om at vi i Klanen også har skyld i denne misæren. For det hevdet i alle fall Breen tidligere i sommer.

Men tilbake til det denne dagboka skulle handle om:

Vi har snakka mye om onani de siste dagene. Grunnen var at en av våre redaksjonsmedlemmer ble litt lettere yr av gårsdagens fortelling om damen som godtok å bli straffepult for å bli tatt inn i varmen igjen. Det er han som er over 60 og som ikke bør ha drifter. Et annet redaksjonsmedlem mener også at straffepuling i toer’n er for snevert. Analsex trenger ikke nødvendigvis ha noe med straff å gjøre. Det kan også være elementer av kos i denne formen for seksuelt samkvem.

Vel, vi lar det hele ligge og går over på det vi ønsker av gutta. Nemlig at de rævkjører Stabæk på Telehor Arena på søndag. Og da mener vi ikke at noen skal legge Daniel Nannskog & Co med nesa ned i kunsgresset, nappe av dem buksa (slik en viss Lillestrømspiller prøvde på Fellah nå på søndag) og banke løs på halvbrune og hvite manneromper (rumper).

Det vi vil ha er noe som har mål og mening. Som får oss til å tro at det ligger noe mer i dette laget en en og annen god kamp innimellom. Vi vil ha guts, vilje og kjemping i to ganger førtifem minutter pluss tilleggstid. Ikke et og annet glimt, en og annen fet finte, en og annen god takling og tilløp til pent spill.

Vi vil rett og slett ha den fotballen vi vet at gutta kan servere. Så får det være om vi har halve laget ute med skade. Er du god nok for A-laget er du god nok for Tippeligaen.

Og er du god nok for Tippeligaen, skal du klare å hevde deg hvis du vil videre ut i den store verden.

VPN avslutter derfor denne tredagersseansen med følgende manifest:

1: Vålerenga er en klubb som skal vinne sine kamper.
2: Om man ikke vinner skal man ikke skylde på andre enn seg selv.
3: Vålerengas tilhengere er trofaste mot klubben, ikke mot spillere, trenere eller andre som er satt til å forvalte klubbens verdier.
4: Som spiller i Vålerenga skal du yte maksimalt på trening og på kamp, er du misfornøyd med noe tar du det opp med spillere, trenere og andre ledere.
5: Ingen som har sitt hjerte i Vålerenga skal ytre seg til media med egne personlige meninger. Det du mener som privatperson er ikke interessant for andre enn nettopp deg sjøl.
6: Er du sinna på klubbens spillere, trenere eller ledere så tar du det ut i egnede foraer, ikke stå på stadion og skrik og bann til egne spillere.
7. Støtt opp om klubben i tykt og tynt.

Oppsummert:

Du speller for flere en bare deg sjæl, når du er i Enga.

Vålerenga resten av uka
VPN kommer tilbake med mer stoff om kampen mot Stabæk, kjøpet av Madsen fra Sandefjord samt det vanlige skråblikket på livets små og store utfordringer.
Kampen mot Lillestrøm er historie, og det fine er at søpla ikke presterte store greiene mot oss på søndag. Mot bedre motstand enn oss får tampa det tøft – jævlig tøft.

Legg igjen en kommentar