Vålerenga – Lillestrøm 0-1

Fotball er best fra tribunen, da får en ikke med seg alle detaljene og ekspertkommentarene. Men dessverre får en med seg all suringa og kritikken fra hjemmepublikum, særlig på vei ut av stadion, på T-banen og på Bohemen. Ullevaal Stadion, 16.08.2009 20.00 Tippeligaen 21. runde, 11622 tilskuere Vålerenga 0 ( 0) – Lillestrøm 1 ( … Fortsett å lese «Vålerenga – Lillestrøm 0-1»

Fotball er best fra tribunen, da får en ikke med seg alle detaljene og ekspertkommentarene. Men dessverre får en med seg all suringa og kritikken fra hjemmepublikum, særlig på vei ut av stadion, på T-banen og på Bohemen.

Ullevaal Stadion, 16.08.2009 20.00
Tippeligaen 21. runde, 11622 tilskuere

Vålerenga 0 ( 0) – Lillestrøm 1 ( 0)

Mål: 0-1 Frode Kippe 87

Gule kort Vålerenga: Mohammed Fellah 35., Mohammed Abdellaoue 74.

Vålerenga: Troy Perkins – Amin Nouri, Andreas Nordvik, Erik Hagen (Kristian Brix fra 77.),Jarl-André Storbæk – Harmeet Singh, Bojan Zajic (Dawda Leigh fra 69.), Mohammed Fellah – Morten Berr, Bengt Sæternes, Mohammed Abdellaoue (Luton Shelton fra 76.)

Lillestrøm: Stefan Magnusson – Karim Essediri, Steinar pedersen, Frode Kippe, Martin Husar (Marius Johnsen fra 45.) – Khaled Mouehli, Espen Søgård, Emanuell Nosa Igiebor, Mathis Bolly (Magnus Myklebust fra 45.) – Edwin Eziyodawe (Arild Sundgot fra 65.), Olivier Occean

Hoveddommer: Svein Oddvar Moen, Haugar
Assistentdommere: Frank Andås, Gjøvik og Svein Inge Wiken, Kolstad

Seks serie-tap på rad gjør noe med folk. For oss ble det apati og ingen ork til å referere kampen mot Lillestrøm dagen derpå. Men etter å ha sett på TV denne uka at verken Viking eller Molde er noe særlig bedre enn oss, og at opprykkskandidat Sogndal og vår mulige kvalik-motstander HamKam er enda verre, har vi kreka oss opp i knestående, med et litt mer optimistisk syn på saker og ting enn for tre døgn siden.

Fotball er best fra tribunen, da får en ikke med seg alle detaljene og ekspertkommentarene. Men dessverre får en med seg all suringa og kritikken fra hjemmepublikum, særlig på vei ut av stadion, på T-banen og på Bohemen.

Flaks er en altfor lite påaktet del av spillet (tror Drillo sa noe sånt). Vi innbiller oss at alt det flotte er planlagt, dessverre fører dette til at vi av samme grunn også tror at det dårlige er planlagt.

Søndag så jeg en kamp mot Lillestrøm der jeg er enig med hva Toro sa til i Dagsavisen:
Vi var da ikke så dårlige.

Med brukbar uttelling (kall det gjerne flaks, eller mangel på uflaks) hadde vi leda første omgang med et par-tre mål, minst ett.

Med tilsvarende utur for Frode Kippe og LSK hadde vi ikke fått skåring i mot. Om spill og sjanser forøvrig hadde vært kliss likt det vi så søndag, hadde Vålerenga fot ros og ikke refs. Sånn er det når flaksen ikke flakser vår vei.

Det sjette strake tapet i serien bør få konsekvenser. Den aller første er å glemme alle svulstige målsettinger:
Best i Norge i neste år. Ledende i Norden og Unike i Europa tre år seinere.

Spillerbørs

Perkins 5
Nouri 5 BB
Hagen 5
Nordvik 3
Storbæk 2
Berre 4
Singh 3
Fellah 3
Zajic 3
Moa 2
Sæternes 5

Innbyttere:
Leigh 3
Shelton For kort tid
Brix For kort tid

Legg igjen en kommentar