VPN – Vålerengas Prostata Nytt?

Sure VPN stinker i sitt eget piss, skal vi tro leseren Bergjern, som gir jernet og minner VPN-redaksjonen om at det finnes god prostatamedisin på apoteket. Han orker snart ikke mere av VPNs negative omtale av navngitte Vålerenga-spillere. La meg begynne med å si at jeg har hatt mang en god opplevelse med VPN. Jeg … Fortsett å lese «VPN – Vålerengas Prostata Nytt?»

Sure VPN stinker i sitt eget piss, skal vi tro leseren Bergjern, som gir jernet og minner VPN-redaksjonen om at det finnes god prostatamedisin på apoteket. Han orker snart ikke mere av VPNs negative omtale av navngitte Vålerenga-spillere.

La meg begynne med å si at jeg har hatt mang en god opplevelse med VPN. Jeg er vel heller ikke den eneste som tar en titt innom Dagboka i en daglig surferunde på nettet. Men i det siste har opplevelsene med VPN blitt så stankfylt på en måte. En vammel duft av alt for mange øl og evig pissing går igjen. Er redaksjonen utskiftbar? har jeg tenkt. Er gutta blitt for sure rett og slett av påtrengende prostata?

Pissingen begynte med Reka. Ingen tvil om det. Plutselig kom det over ham at spillegruppa hadde skylda ene og alene. Han ville ikke mer, og han traff redaksjonen i VPN ett hundre prosent! Han ville ikke bli pissa på Norge rundt mer. Reka skapte rett og slett en standard som sitter igjen. VPN har gått rett inn i prostataikernes rekker.

Helst var Reka opptatt av andres mig, men det som synes klart for meg for øyeblikket er at det er redaksjonen i VPN som står for miging – helt aleine!
Etter Engas siste prestasjoner: 3-0 borte mot Molde, 6-1 mot Verdal i cupen borte, 2-1 mot Fredrikstad hjemme og 4-4 mot Lyn borte som gir en målforskjell på 15-6 og 7 poeng av 9 i serien, skriver prostatagutta i VPN utrolig mye negativt om navngitte Enga-spillere (les referatet Lyn-VIF). Ja, det er blitt sluppet inn for mange mål!
Jeg orker ikke å gå inn i detaljene, jeg håper at spillerne har slutta å lese dere. Hva er det dere vil? Har dere hevet dere såpass over alle Enga-elskerne slik at dere vet med sikkerhet at det er lurt å beskrive spillerne våres som dere gjør? Jeg orker snart ikke lese hva dere skriver mer!

Det er heller ikke vanskelig å skjønne at redaksjonen er splitta, men når det dag etter dag ramler inn pissetrengte uttalelser hos dere har jeg lyst til å anbefale en tur til apoteket der det finnes god prostata-medisin. Ta tak i faenskapet! Dere ødelegger stemninga!

Mvh Bergjern

Legg igjen en kommentar