Molde – Vålerenga 0-3

Før kampen tilsier all sunn fornuft at vi skal tape så det synger. Bortekamp mot et av sesongens formlag i midtuka. Kampreferat Molde-Vålerenga, Tippeligaen 8. runde Røkkeløkka (Aker Stadion), 6.mai 2009 – 7235 tilskuere Molde 0 ( 0) – Vålerenga 3 ( 1) Mål: 0-1 Dawda Leigh 25 0-2 Freddy dos Santos 49 0-3 Bojan … Fortsett å lese «Molde – Vålerenga 0-3»

Før kampen tilsier all sunn fornuft at vi skal tape så det synger. Bortekamp mot et av sesongens formlag i midtuka.

Kampreferat Molde-Vålerenga, Tippeligaen 8. runde
Røkkeløkka (Aker Stadion), 6.mai 2009 – 7235 tilskuere

Molde 0 ( 0) – Vålerenga 3 ( 1)

Mål:

0-1 Dawda Leigh 25
0-2 Freddy dos Santos 49
0-3 Bojan Zajic 79

Gult kort:
Bojan Zajic 60
Vatshaug 74

Vålerenga: Troy Perkins – Freddy dos Santos, Erik Hagen, André Muri,Jarl André Storbæk – Harmeet Singh (Bojan Zajic 45), Martin Andresen, Kristoffer Hæstad, Mostafa Abdellaoue (Bengt Sæternes 58), Dawda Leigh (Morten Berre 80) – Mohammed Abdeallaoue

Molde: Jan Kjell Larsen – Kristoffer P. Vatshaug, Marcus Andreasson, Vegard Forren, Knut Olav Rindarøy – Magne Hoseth, Daniel Berg Hestad, Makhtar Thioune – Mame Biram Diouf, José Mota, Pape Pate Diouf

Hoveddommer: Kristoffer Helgerud

Før kampen tilsier all sunn fornuft at vi skal tape så det synger. Bortekamp mot et av sesongens formlag i midtuka. Vålerenga som har helt katastrofale resultater så langt, viser grusomme tendenser mot Start.

Vi er Vålerenga, en gang klubben for alle, men enda klubben som gjør absolutt alt stikk motsatt. Vi knuste Molde 3-0 på bortebane. Javel, de kunne nok ha scora på sjansene sine i førsteomgang. Men Perkins holder Vålerenga inne i kampen. Vi går til pause med 1-0 og en sterk følelse av godt gammaldags hell.

Molde har kjørt førsteomgang, men små justeringer fra Vålerenga stopper det offensive spillet til Molde totalt. Banens beste, Andre Muri gjør en kjempeinnsats i forsvaret som krones med shut-out og fuck-you til Molde.

Vålerenga tar over i andreomgang og utnytter sine sjanser. Bojan Zajic gjør et godt innhopp. Drar på seg et gult kort etter en duell og noe vanvittig show i etterkant. Retter opp med scoring og kroner en perfekt dag.

Javel, resultatet er vel litt ufortjent. Men veit du hva, det driter jeg i. 3 utrolig viktige poeng og i skrivende stund niendeplass (som føles utrolig godt). 3-0, overlegent resultat og banka bønda. Skål for Vålerenga!

Dagens glabørs:

Perkins 7 BB
Storbæk 5
Hagen 6
Muri 6
Dos Santos 5
Mos 4
Andresen 6
Hæstad 5
Singh 5
Leigh 6
Moa 5
Innbyttere:
Zajic 5
Sæternes 5
Berre For kort tid

Legg igjen en kommentar