Dagboka mandag 26. januar 2009

Mandag, midt i januar, og nei vi har ikke særlig fotballfaglig å by på. Men det blir stadig morsommere å se RBK vri seg i ubehaget over konkurranse sørfra og så kan vi rapportere om at en Vålerengahelt er både Lyn og Stabæk overlegen. Vålerenga-Stabæk/Lyn 3-2 USA og Sveriges landslag har åpnet året med treningskamp, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 26. januar 2009»

Mandag, midt i januar, og nei vi har ikke særlig fotballfaglig å by på. Men det blir stadig morsommere å se RBK vri seg i ubehaget over konkurranse sørfra og så kan vi rapportere om at en Vålerengahelt er både Lyn og Stabæk overlegen.

Vålerenga-Stabæk/Lyn 3-2

USA og Sveriges landslag har åpnet året med treningskamp, over there. Flere «norske» spillere var involvert, eller rettere sagt tre: Stabæks Daniel Nannskog, Lyns keeper Johan Dahlin og ikke minst Troy Perkins, som gjorde sin landslagsdebut for USA. Og da er det vel klart hvem som gikk av med seieren?

Daniel Nannskog fikk dessverre lov til å score, men var allikevel ikke helt fornøyd med lagets innsats.

– Ja det är klart. Det kändes som att vi var fega och inte vågade tillräckligt. Vi gjorde det svårt för oss själva. Alla körde den enkla vägen och slog en långboll och gjorde det enkelt för sig själv men det blev svårt för laget. I andra vågade vi rulla lite bättre och höll bollen inom laget, sier han i Aftonbladet.

VG skriver at Lyn-keeper Johan Dahlin må ta på seg skylden for det første målet, mens vif.no skriver at Troy greide seg riktig bra, selv om han får mild kritikk for et par avklaringer. Skylden for de svenske scoringene legges først og fremst på dårlig forsvarsarbeide.

RBK og nettet

RBK skriker stadig opp om juks og fanteri, selv nå etter en ukes tid hvor alle påstander er klart tilbakevist. For ordens skyld så siterer vi Svein Graffs innlegg på forumet

Juks? Vålerenga har spilt med åpne kort fra første stund. Vi informerte TNS Gallup og NTF om våre planer – de var innenfor gjeldende regler for måling av nettrafikk. Men enda viktigere: Vi har et prima samarbeid med VPN. Forumløse vif-fotball.no ønsket en levende debatt om klubben, og sammen med VPN ble vi enige om å ha et felles diskusjonsforum. Resten av det redaksjonelle innholdet på VPN eller Klanens sider er like uavhengig som før.

Klarere kan det vel neppe sies? Vi foreslår at alle tar en titt på debatten på forumet: Der kan Svein Graffs kommentar leses i sin fulle prakt. Etterpå melder man seg på fjesbokgruppa
Fjesbokgruppa mot RBKS juks
Snakkes.

Legg igjen en kommentar