Sett både VPN og VIF som startside

Har du hørt om nett-millionene? Har du lurt på hvordan du kan bidra til at klubben kan få en større andel av web-potten? Svaret er enkelt og du får det her! Først og fremst betyr det at du nå i større grad enn før bør følge med på hva som skjer på vif-fotball.no. Det at … Fortsett å lese «Sett både VPN og VIF som startside»

Har du hørt om nett-millionene? Har du lurt på hvordan du kan bidra til at klubben kan få en større andel av web-potten? Svaret er enkelt og du får det her!

Først og fremst betyr det at du nå i større grad enn før bør følge med på hva som skjer på vif-fotball.no. Det at du er innom en del, og gjerne får andre til å gå innom klubbens nettsted, gjør at klubben får en større andel av de 30 millionene som Norsk Toppfotball skal fordele til klubbene. Jo oftere du er innom og leser stoff, jo viktigere blir klubbens side ansett å være.

Vi i VPN ønsker å fortsette å berike dagene dine med Enga-relatert stoff. Vi vil gjerne at du fortsetter med å ha vpn.no som din startside. Men fra i dag bør både VPN og vif-fotball.no dele æren av å være førstevalget ditt. Her får du oppskriften på hvordan du setter både VPN og VIF-FOTBALL som oppstart:

Microsoft Internet Explorer (IE7)

1. Gå inn på Verktøy-menyen («Tools»-menyen) og velg «Alternativer for Internett» (Internet Options).
2. På fanen «Generelt» («General») skriver du inn
http://vpn.no/
http://www.vif-fotball.no/

i «Home Page» («startside»). Pass på at det står med linjeskift. Klikk OK for å bekrefte.
3. Klikk på knappen «Startside» («Home») for å se at alt virker.

Firefox
1. Gå inn på «Tools»-menyen og velg «Options».
2. På fanen «Main» skriver du inn
https://www.vpn.no/|http://www.vif-fotball.no
inn i Adresse-feltet.

Klikk OK for å bekrefte.
3. Klikk på «Home»-knappen for å se at alt virker.
Og verre er det ikke. Fra Nå av vil du fortsette å komme til oss men du kommer samtidig nærmere klubben Og hjelper oss alle så vi får vår rettmessige del av kaka.

Har du andre ideer om hvordan vi alle kan bidra til at klubben øker trafikken så delta i forumet her.

Legg igjen en kommentar