Helgedagboka lørdag 16. august 2008

Det er den siste helga av ferien for dere som følger skoleåret, det er kvartfinale mot Bodø/Glimt. Ellers kan vi sole oss i glansen fra klubbens samfunnsinnsats. VPN gir deg helgedagboka. Bodø/Glimt Vi møter ett bodølag som har overrasket i år. Steinsolide på hjemmebane og veldig rufsete, det er faktisk bare Vålerenga som har slitt … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 16. august 2008»

Det er den siste helga av ferien for dere som følger skoleåret, det er kvartfinale mot Bodø/Glimt. Ellers kan vi sole oss i glansen fra klubbens samfunnsinnsats. VPN gir deg helgedagboka.

Bodø/Glimt
Vi møter ett bodølag som har overrasket i år. Steinsolide på hjemmebane og veldig rufsete, det er faktisk bare Vålerenga som har slitt med dette laget, vi klarte å gi de det eneste bortepoenget på naturgress de har i år. Bodø/Glimt har riktignok en borteseier i år, men den kom på plastikken i Drammen. Vi har altså statistikken på vår side i morgen, uten at statistikk vil hjelpe oss noe når det blåses i gang.

Kampen
Vålerenga har Kristofer Hæstad ute grunnet karantene og Mohammed Fellah ute med skade. Ellers er vel Freddyboy fortsatt usikker etter hjernerystelsen han pådro seg mot Liverpool. Kjetil Wæhler har også slitt de siste ukene, men er trolig klar. Lars-Iver Strand går inn og tar plassen til Hæstad sentralt på midtbanen. Troppen finner du som vanlig på vif-fotball.no i løpet av dagen.

Nei, ikke Bodø
Etter å ha lest følgende lille chat på svenskafans.com, er det på sin plass å minne om at kampen går på Ullevaal, i Oslo:

«Namn: Arne Bock Djurgården » Svara på inlägg
Sänt: 2008-08-13 22:11:32
Så där ja! Då var man på plats i Trondheim! Fy f-n vad laddad man är!!!

Namn: Qert Djurgården » Svara på inlägg
Sänt: 2008-08-13 22:31:28
Arne Bock:
– Du vet väl att Djurgårdens match imorgon är i Stockholm?

Namn: Arne Bock Djurgården » Svara på inlägg
Sänt: 2008-08-13 22:34:19
Ämne: Arne Bock:
Men va f-n! Tack så jäkla mycket att man får veta det nu!!!»

Nå veit alle uttafor Kanarifansen (R.I.P. Maya) at man skal ta alt på nettet med en klype salt, men en morsom liten historie er det.

Hyggelig anerkjennelse
Klubben vår er så veldig mye mer enn bare ett sjukt godt elitelag i fotball. Nå på torsdag var det igjen Vålerenga mot rasisme som fikk heder og ære. At denne æresprisen kom fra det pakistanske innvandrermiljøet i Oslo gjør det enda viktigere. Oslo har en stor og sammensatt befolkning og det er godt å se at klubben og klubbens arbeid blir lagt merke til også i de store gruppene av mennesker med opprinnelsessted uttafor bomringen.

Statsministeren
På seansen over var det statsministeren som delte ut prisen, hyggelig nok det. Det helgedagbokisten stusset over var svaret hans på spørsmålet om hvilket lag han holdt med. Er det slik at dette er ett politisk ømtålig tema? Er Stoltenberg redd at feil klubbvalg kan påvirke valget? ”Nei, den lurer du meg ikke ut på”, er i beste fall et underlig svar på spørsmål om hvilke lag man holder med. Inntil videre overlater Nordberg-mannen til oss andre å spekulere. Vi konstaterer at Norge har fått vår første virkelige skapsupporter og at VIF TV var der når han gikk inn i skapet og lukket døra.

Vålerenga i dag
Ta det pent, hold deg i Oslo og husk kampstart kl. 16.00 i morgen!

Legg igjen en kommentar