Dagboka tirsdag 24. juni 2008

Dan drar, vi drar snart, noen har dratt og andre ligger og drar seg. Sjøl så drar vi litt på det og lurer på om det er noe vi har glemt… Og det var Dan Vår kontante midtstopper reiser hjem til Danmark. I følge dan (og klubbens sider) er det familiesituasjonen som gjør at Dan … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. juni 2008»

Dan drar, vi drar snart, noen har dratt og andre ligger og drar seg. Sjøl så drar vi litt på det og lurer på om det er noe vi har glemt…

Og det var Dan
Vår kontante midtstopper reiser hjem til Danmark. I følge dan (og klubbens sider) er det familiesituasjonen som gjør at Dan reiser. Vi kan vel egentlig bare klippe fra klubbens sider og komme med en kommentar til slutt, so here we go:

– Familiesituasjonen min gjør at jeg må dra hjem til Danmark og jeg er veldig glad for at klubben viste forståelse da jeg ba om å få dra hjem, sier Dan Thomassen til vif-fotball.no. Jeg har hatt og har det veldig bra i Vålerenga. Alt ligger til rette for å prestere bra her. Støtteapparatet er bra og supporterne er fantastiske, men når det ikke fungerte utenfor banen måtte jeg gjøre noe. Familien er viktig for meg, forteller den danske midtstopperen.

– Vi synes det er leit å miste en klassespiller som Dan, men har full forståelse og respekt for valget han har måttet ta. Vi mister en bauta i forsvaret vårt men skal gjøre hva vi kan for å tette tomrommet, sier Jan Erik Aalbu i en kommentar.

Hmm. Hva kan man si til dette? Dan har vel mer eller mindre vært fast på laget (har spilt 24 kamper på det året han har vært her) så det kan jo ikke være basert på lite spilletid. Dessverre for Dan har han fått en del røde kort, om det har vært tilfeldig eller ikke, det får vi nå altså ikke vite. Dan drar hjem til Danmark. Det eneste positive vi kan finne i denne saken er vel at han kom som Bosman-spiller i fjor og at AGF Århus må betale oss for å få Thomassens tjenester.

VPN vil takke Dan for hans kontante stil, hans bidrag det siste året og så håper vi at det ordner seg med familien. (Og nei vi skal ikke spekulære i hva det kan være, og det skal heller ikke dere drive med – dere borettslagshurper i forumet vårt…)

Rekruttkrise
Klubben brukte lang tid på å komme seg opp i 2.divisjon med rekruttlaget. Forskjellen mellom denne divisjonen og divisjonen under er enorm. I 2. divisjon får de unge gutta kjørt seg mot spillere som har det som sitt mål å rykke opp til Adeccoligaen. I går ble det et nytt tap for rekruttene. Og tapet kom mot ingen andre enn Lyn 2. Nå ligger laget på bånn av tabellen og det er ingen ideell situasjon.

Problemet i denne saken er at Vålerenga til tider har stilt med et rent juniorlag og møtt «toppede» andrelag fra andre klubber. I går møtte vi også en tidligere Vålerengaspiller, og da er jo resultatet gitt: Adama Diomande senket Vålerenga alene og Lyn vant fortjent 6-3.

Vi håper at noen i klubben tar tak snart. I stedet for å spille meningsløse treningskamper mot Sogndal på et forbølåast Fagernes burde man vel heller prioritert å la de store gutta ta seg av Lyn 2. De klarer jo ikke å ta A-laget til Lyn så da kan de jo heller ta «lillebroren». Noen må stå fram og prioritere her. Er du der Martin?

Glenn og Fellah er tilbake
Fellah spilte den siste halvtimen i gårsdagens kamp, og han viste gode takter ifølge klubbens sider. Glenn Roberts viste også at han vet hvor målet står. Kanskje disse gutta er den «nye vinen» i Vålerenga. Eller hva Martin?

Her må noko gjerast
Til høyre for denne teksten ser du hva som må til. Vi ligger på en åttendeplass med 14 poeng. Det er fem poeng opp til Fredrikstad. Slår vi dem på mandag om 6 dager er det bare to poeng opp til overraskelseslaget anno 2008.

Vålerenga i dag
Dan drar, vi drar snart, noen har dratt og andre ligger og drar seg. Sjøl så drar vi litt på det og lurer på om det er noe vi har glemt…

Legg igjen en kommentar