Helgedagboka søndag 25. mai 2008

Det er kamp mot BodøGlimt i kveld og det er egentlig det. Laget mot BodøGlimt Røde-Dan står over etter å ha vært litt for røff i Bergen. Lars Iver Strand er ute med skade. Wæhler og Sæternes har hatt litt trøbbel med smårusk denne uka og troppen til kampen blir først tatt ut etter dagens … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 25. mai 2008»

Det er kamp mot BodøGlimt i kveld og det er egentlig det.

Laget mot BodøGlimt
Røde-Dan står over etter å ha vært litt for røff i Bergen. Lars Iver Strand er ute med skade. Wæhler og Sæternes har hatt litt trøbbel med smårusk denne uka og troppen til kampen blir først tatt ut etter dagens formiddagstrening. VPN tipper følgende lag:

Perkins
Dos Santos, Wæhler, Johnsen, Storbæk
Berre, Hæstad, Andresen, Fredheim Holm
Moa, Thorvaldsson

Kan Sæternes spille går han trolig inn på topp sammen med Moa. Uansett hvilke 11 som spiller bør dette være tre poeng. Det er viktig at vi nå viser at vi er i stand til å føre kamper, at vi er i stand til å leke med lettere motstand. BodøGlimt har naturligvis også sine kvaliteter, først og fremst knyttet til overgangsspillet, men dette er en kamp vi skal vinne. VPN tipper 4-0, hvorav ett mål skåres på straffe av sjefen.

Hva er oddsa?
Du reiser ut i verden fra fotballens bakgård USA, du reiser til fotballpygmeen og dragelandet Norge, hvem andre møter du enn din tidligere din tidligere lagkamerat fr DC United, Thiago Martin. Hva som er mest overraskende for Troy av at han møter Martins i Norge, eller at Martins kan leve av å spille fotball vet vi ikke etter å ha lest intervjuet som er publisert av Tips.

Jan-Derek Sørensen
Det blir en morsom kveld for Sørensen, han møter klubben som fikk fart på karrieren hans etter en periode i skyggenes dal hos Oslo fotballens skabbete bikkje. Sørensen kom til Vålerenga og fikk oppleve medalje og europamoro. Sørensen hadde et rykte som surpomp før han kom til Vålerenga, men også her hjalp oppholdet hos hovedstadens herskere. Sørensen gjorde jobben i Vålerenga og fortjener kanskje en høflig applaus i kveld?

Uka som kommer
VPN fortsetter sin dekning av stadionsaken og kan allerede nå varsle at uka som kommer vil inneholde oppsiktsvekkende avsløringer. Er du leser av VPN kan du glede deg, er du politiker kan du forberede deg på en teskje bløtt.

Vålerenga i dag
Vi skal hente tre badepoeng mot BodøGlimt.

”Fire, seks, åtte, ti, hvilken avis hater vi?
Aften, Aften, Aften”

Legg igjen en kommentar