Klanen om Aftenposten

VPN tok kontakt med talsmann Christian Kjellsen for å få Klanens reaksjoner på Aftenpostens rolle i stadionsaken. Etter å ha fått inn kopi av flere oppsigelser på Aftenposten til VPN den siste tiden, tok vi kontakt med talsmann i Klanen Christian Kjellsen for å høre om de hadde fått noen reaksjoner på Aftenpostens massive kjør … Fortsett å lese «Klanen om Aftenposten»

VPN tok kontakt med talsmann Christian Kjellsen for å få Klanens reaksjoner på Aftenpostens rolle i stadionsaken.

Etter å ha fått inn kopi av flere oppsigelser på Aftenposten til VPN den siste tiden, tok vi kontakt med talsmann i Klanen Christian Kjellsen for å høre om de hadde fått noen reaksjoner på Aftenpostens massive kjør for å motarbeide Vålerengas stadionplaner:

-Aller først vil jeg si at jeg er overrasket over Aftenpostens måte å håndtere saken på. Er det i det hele tatt mulig å forestille seg andre lokalaviser som direkte motarbeider det lokale fotballlaget? Se for deg Asker og Bærum Budstikke som kritiserer Stabæks nye «konserthall» eller at Stavanger Aftenblad skulle gått til angrep på Vikings nye stadion, da den kom.

Ellers har Kjellsen både mottat henvendelser og forstått av forumet på klanen.no at folk reagerer på Aftenpostens rolle.
-Hvordan folk velger å gi uttrykk for sin skuffelse over Aftenposten varrierer, noe som bare skulle mangle ut fra hvor stor og sammensatt gruppe Klanen er. Klanen verken kan eller vil oppfordre sine medlemmer til å foreta seg noe i forhold til Aftenposten, hvordan folk velger å gi uttrykk for sin eventuelle reaksjoner er en avgjørelse som naturligvis helt og holdent er overlatt til den enkelte.

For egen regning vil Kjellsen tilføye at Aftenposten virker å ha en avesjon mot alt som kan minne om byutvikling.
-Vi så det i Bjørvika og vi ser det igjen nå.

Kjellsen oppfordrer ellers om at folk møter opp på arrangementet den 14. mai, som er omtalt på klanen.no.

Legg igjen en kommentar