Dagboka, langfredag 21. mars 2008

Vi prøver å holde det vi lover. Mellom appelsiner og Kvikk Lunch gir vi deg dagboka langfredag. Det handler om treningskamp og internasjonal ungdomsturnering. Vålerenga – Haugesund 1-0 Verken resultatet eller spillet skal ha vært egnet til å sende sjokkbølger ut over fotballeuropa. På den annen side så var hensikten å spille inn en førsteellever … Fortsett å lese «Dagboka, langfredag 21. mars 2008»

Vi prøver å holde det vi lover. Mellom appelsiner og Kvikk Lunch gir vi deg dagboka langfredag. Det handler om treningskamp og internasjonal ungdomsturnering.

Vålerenga – Haugesund 1-0
Verken resultatet eller spillet skal ha vært egnet til å sende sjokkbølger ut over fotballeuropa. På den annen side så var hensikten å spille inn en førsteellever frem mot seriestarten. Vi har nå bare treningskampen mot Stabæk og en drøy treningsuke til å få alt på stell.

Selve kampen ble spilt i regnvær og vind og vi får glede oss over at vi vant, at vi holdt nullen og at Fredheim Holm skårer igjen. Mest bekymringsfullt er det kanskje at VIF.NO fremstiller Daniels lumpeskudd fra 16 meter som en prestasjon nærmest på høyde med Ahlsens cupfinaledruser. Jeg er redd man vil slippe opp for superlativer før sommerferien, dersom man betegner dette målet som en kjempeprestasjon. Det var kontant, det var greit plassert og det blei mål, men det var på en måte det.

Juniorlaget i 1/8-dels finale
Etter å ha tapt sin første kamp i det innledende puljespillet mot et japansk lag, slo juniorlaget tilbake med uavgjort i sin andre kamp før de slo siste puljemotstander 6 – 0. Det betyr at de møter Espanyol i dag langfredag. Vi lar oss imponere om de dunker Espanyol og ønsker lykke til.

Våre to andre aldersbestemte lag er ute, men har fått spille på seg erfaringer og opplevelser de vil ta med seg inn i sesongene som kommer. Vi gratulerer med innsatsen.

Her er resultatene fra våre lag:

Gutter 1994
Manchester United – Vålerenga 1-0
Vålerenga – Club La Vall 0-1
Bisbalenc – Vålerenga 0-2

To knepne tap og en seier gir denne tabellen:
La Vall 5-4 5
Bisbalenc 3-3 4
United 4-5 4
Vålerenga 2-2 3

Gutter 1992

FC Saturn – Vålerenga 2-2
Vålerenga – Vilafranca 1-3
EF Calonge St Antoni – Vålerenga 0-10

FC Saturn 14-4 7
Vilafranca 21-4 6
Vålerenga 13-5 4
Calonge 0-38 0

Juniorlaget

Kashiwa Reysol – Vålerenga 2-0
Farners Selva – Vålerenga 0-0
Vålerenga – Calella 6-0

1. Kashiwa 8-2 9
2. Vålerenga 6-2 4
3. Farners 2-3 4
4. Calella 1-4 0

Juniorlaget er altså videre som gruppetoer og møter Espanyol i 1/8-dels finalen

Kilde for resultater og tabeller: norskefans.com

Vålerenga i dag
Ta ut ditt førstelag til seriestarten.

Legg igjen en kommentar