Dagboka fredag 21. desember 2007

Troy er klar for Vålerenga. Vi er nesten klare for jula. Dagboka er klar på årets mørkeste dag. Troy Perkins er klar Så kom bekreftelsen vi vel egentlig hadde regna med. USA-keeper Troy Perkins er klar for Vålerenga. Han har signert en 5-årskontrakt med klubben i følge TV2. På TV fikk vi se en mann … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. desember 2007»

Troy er klar for Vålerenga. Vi er nesten klare for jula. Dagboka er klar på årets mørkeste dag.

Troy Perkins er klar
Så kom bekreftelsen vi vel egentlig hadde regna med. USA-keeper Troy Perkins er klar for Vålerenga. Han har signert en 5-årskontrakt med klubben i følge TV2. På TV fikk vi se en mann som var nesten hode høyere enn Martin Andresen.

På TV2 fikk vi også en liten sekvens med Kaggestad. Han var i utgangspunktet ikke så veldig klar for et fulltidsengasjement for Vålerenga, men ble rett og slett fristet og overtalt av Martins opplegg.

Vi kjenner at blodpumpa går ned et hakk, vi puster ut og kjenner at presset i mellomgulvet slipper for en stakket stund. Så kommer vi på at unga vi ha en Wee til jul, og de er jo faen ikke en butikk som kan oppdrive disse nå rett før jul.

Anyway: Welcome to Vålerenga Troy, hope you’ll enjoy the club, the city and the norwegian cuisine… (Yes we eat Lutefisk, Pinnekjøtt, Ribbe and all the other stuff we stuff our bellies with almost every day…)

Les forøvrig vår eminente sak om Troy Perkins fra VPN Spesial. Lenke finner du nederst på siden.

En annen keeperhistorie
Sunnmørsposten kan fortelle om en mann som ble så deppa etter landskampen mot Tyrkia i mars – den der Thomas Myhre på egen hånd klarte å fomle oss ut av EM vet dere.

Etter kampen drakk mannen seg stup full, satt seg i bilen og kjørte hjem. Han ble selvfølgelig tatt av Onkel, og mista lappen, fikk 3 uker med pallesnekring, må gå på kurs for å lære seg skikk og bruk og fikk 2 bruttolønner i bot.

Vi syns at Thomas Myhre bør tilby mannen en liten sum som plaster på såret. Men så spørs det om mannen hadde oppført seg noe annerledes dersom Norge hadde vunnet denne nøkkelkampen…

Julesalg i Sjappa
I tillegg til info om sesongkort i tidligere dagbøker denne uka, kan vi nå informere om at Sjappa har Romjulssalg.

Klikk deg inn på www.sjappa.net og finn ut hva du skal bruke penga du fikk til jul på.

VPN i jula
Vi tar ferie fram til 3. juledag. Da kommer det noen godbiter fra vår egen julenisse – rett og slett noe fra en av oss til alle dere.

VPN ønsker med dette alle lesere en riktig god jul. Vi håper freden senker seg over alle Vålerengske hjem og minner om at det går mot lysere tider, lysere tider, det står i alle avisenes sider

Legg igjen en kommentar