Helgedagboka søndag 23. september 2007

En liten dagbok på tampen av helga. Vi har fått kampen mot Austria sånn delvis gjennom systemet. Men vi kan ikke unngå å stille en del spørsmål ved den prestasjonen i dag også. I morra er det kamp mot FFK. Søndag i september er sau og kål i samme gryte Butikkene bugner over av lammekjøtt … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 23. september 2007»

En liten dagbok på tampen av helga. Vi har fått kampen mot Austria sånn delvis gjennom systemet. Men vi kan ikke unngå å stille en del spørsmål ved den prestasjonen i dag også. I morra er det kamp mot FFK.

Søndag i september er sau og kål i samme gryte
Butikkene bugner over av lammekjøtt og i annenhvert hjem i landet står det og putrer kål og lammekjøtt på komfyren. Duften er herlig syns mange, andre syns det lukter bløt ull, gammal helsetrøye og full septikktank. Det er uansett høst i lufta. Surt og kaldt, men får-i-kål det hører med.

Relevans til Vålerenga? Tja, vi – eller vi som er Klanen – kan jo oppfattes som en flokk med sauer innimellon. Vi følger sauen med den største bjella. På den andre siden så er det jo en del sauer vi har møtt på i løpet av de åra vi har saumfart norske byer og bygder på jakt etter mer eller mindre gode fotballag.

Så spis din sau med andakt øg følelse. Sauen er ikke dum. Bare litt enfoldig innimellom.

Austria Wien = exit Europa
Resultatet var ræva. Spillet i førsteomgang var på linje med en del andre kamper som vi har lagt nedest i bunken over lavmål. Med ett mål i mot hadde vi hatt en mulighet, med to betyr det at vi må angripe. 2-0 holder til ekstraomganger. 3-0 betyr videre spill, kremlag, morsomme borteturer, penger i kassa og muligheten for at våre spillere får vist seg fram for storklubber der ute i Europa. Det blir ikke lett, men vi har slått bedre lag med både tre og fire mål.

Returkampen spilles 4. oktober. Det er bare å sette et stort kryss i kalenderen. Laget trenger all den støtten de kan få.

Vann og brød
I gamle dager her på berget, og i land vi ikke liker å sammenlikne oss med er det å komme i fengsel ensbetydende med kummerlige forhold. Skulle Morgan Andersen bli dømt, åker han rett inn. Men det gjør vel ikke så mye Morgan. Da kan du nemlig bruke tida til å studere. Juss for eksempel.

FFK
Kommer i morra. Ifjor fikk de bank. Ikke regn med noe annet i år. Vi har los på øvre del av tabellen, og FFK er første hinder på veien. Mer om kampen i morgendagens dagbok

Legg igjen en kommentar