Fredrikstad – Vålerenga 1-0

Årets sjansesløseri. I en kamp «det var umulig å score» og hvor Fredrikstads målmann var i «det umulige» hjørnet følger vi opp med å gjøre det «umulige», tape for et betydelig dårligere lag. Fredrikstad – Vålerenga 1-0 (0-0) Tippeligaens 8.runde, Fredrikstad Stadion 26.mai 2007, 12.331 tilskuere KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her KAMPINNTRYKK: Dette veldig … Fortsett å lese «Fredrikstad – Vålerenga 1-0»

Årets sjansesløseri. I en kamp «det var umulig å score» og hvor Fredrikstads målmann var i «det umulige» hjørnet følger vi opp med å gjøre det «umulige», tape for et betydelig dårligere lag.

Fredrikstad – Vålerenga 1-0 (0-0)
Tippeligaens 8.runde, Fredrikstad Stadion 26.mai 2007, 12.331 tilskuere

KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her

KAMPINNTRYKK:

Dette veldig sene kampreferatet er nå omsider på plass. Vi hadde en stygg bommert i redaksjonen, den skyldige har fått en solid dose med kløpulver, både i genseren, jakka, undertøyet. Toalettpapiret hos vedkommende er også insatt med klebrig, kløende stoff. Stakkars mann.

Vålerenga rundspiller rett å slett Fredrikstad i store deler av kampen. Typisk nok holder det ikke til seier. Vi får en dobbeltcorner etter fem minutter uten at det fører til noe som helst. Etter drøye kvarteret tar Jepsen et enormt løp, vegger seg igjennom og med hjelp fra Fredheim Holm. Avslutninga? Rett på keeper, sånn litt Vålerenga’07 med andre ord.

Vi synes live-sendingen til VG sier det meste om kampforløpet så vi klipper like godt teksten rett inn her;

«En ENORM mulighet for Jepsen. Dansken løper hele venstrekanten. På 30 meter trekker han seg sentralt inn i banen da han ikke har noen å spille til. På sekstenmeteren topper han det hele med et vakkert veggspill med Fredheim Holm. Jepsen kommer alene med Shaaban, men svensken seirer.» (VG)

«dos Santos går fra 25 meter og skjærer seg gjennom FFK-forsvaret. På 15 meter avslutter han. Denne gang går ballen forbi Shaaban, men svensken har stolpen på sin side, og VIF står fortsatt uten mål.» (VG)

«Corneren blir bare halvklarert av FFK, og VIF kommer igjen. Fredheim Holm avslutter svakt mot FFK-målet, men det gir Lange sjansen til å forlenge ballen. Han setter den derimot over fra tre meter. Nok en utrolig sjanse som VIF spolerer. «(VG)

«Fredheim Holm legger inn. Lange møter på volley og får fin retning på ballen. Shaaban får en finger på ballen som er nok til at den går i tverrliggeren. Meget god redning.»(VG)

«Storbæk fyrer løs fra 20 meter. Shaaban slår ballen til corner, men bortelaget for merkelig nok ikke corner.»(VG)

«Innlegg fra høyre. Lange får stå upresset i feltet og får godt treff med pannebrasken. Ballen suser like utenfor. «(VG)

«Et innlegg ender opp rett foran Shaaban og panikk oppstår i feltet. FFK får beinet unna før noen VIF-bein når frem.» (VG)

Dette sier vel det meste…

På tross av store sjanser klarer vi ikke å score en eneste gang. Fredrikstad gjør det og vinner dermed kampen. Tallenes tale er klar, Vålerenga har ikke vunnet borte i Tippeligaen 2007. Noe dere kan banne på at TV2 kommer til å bruke mot oss for alt det er verdt.

Legg igjen en kommentar