De faste plassers fall

Det kan se ut som om det går mot en oppløsing av faste plasser på deler av Vestbredden. Ikke alle er like fornøyde med det… Det hevdes at det synges for lite og for dårlig i feltene på Vestbredden som i utgangspunktet var tiltenkt for syngende supportere. Felt F, som er den gamle kongetribunen, skulle … Fortsett å lese «De faste plassers fall»

Det kan se ut som om det går mot en oppløsing av faste plasser på deler av Vestbredden. Ikke alle er like fornøyde med det…

Det hevdes at det synges for lite og for dårlig i feltene på Vestbredden som i utgangspunktet var tiltenkt for syngende supportere. Felt F, som er den gamle kongetribunen, skulle være lokomotivet og det stedet hvor sangene ble startet.

Nå velger man kanskje å oppløse denne ordningen fordi man synes det synges for dårlig. Man planlegger å innføre en «sangkontrakt» slik at det følger med en viss forpliktelse med plassene.

At det blir oppfattet som om man synger for lite synes jeg er merkelig. Jeg synes oppriktig talt det blir sunget for mye i perioder! Det største problemet er at for mange starter sanger og at Vestbredden faktisk er omtrent 100 meter lang. Det ER vanskelig å koordinere dette. Har man vurdert mer synligere forsangere? Har man vurdert å flytte ut de enkeltpersonene som ikke synger?

Det virker dramatisk å gjøre om et helt felt kun fordi enkeltpersoner ikke synger. Man opplevde jo at mange flyttet til Colasvingen (Gaza) fordi syngingen der skulle bli bedre. Det ble den og med det reduserte man jo naturlig nok Vestbreddens evner. Men den kan bygges opp med bedre organisering av sangen, ikke plassene. Klanen er blitt så mange at man må organisere dette bedre og ikke tro at det løser seg ved å si at syngingen blir bedre av måten man definerer sesongkortrettigheter på. Jeg er veldig glad i min faste plass og jeg synger på hver eneste kamp. Det gjør alle rundt meg også. Personlig opplever ikke dette som et problem og synes det derfor kanskje er en litt kunstig problemstilling.

Sangkontrakten er bra! Den skriver sikkert de fleste under på, selv i vissheten om at man kan bli bedt om å flytte seg dersom man ikke innfrir. Det er bedre med forpliktelser enn forordninger.

For neste sesong håper vi at ordningen med faste plasser ikke har falt, men at vi er bedre organisert for mer trøkk!

Syng høyt, syng Vålerenga!

Legg igjen en kommentar