Du veit du spiller på Brann når…

Så kjipt det må være, du har vært «seriemester» fra april til oktober, men så ødelegges alt av at det er litt sannhet i floskelen om at man speller alle kampa og teller opp til slutt. En tipunkts sjekkliste, uten de lettvinte poengene om skarring og mindreverdighetskomplekser, bare VPNs usminka sannheter, rett i trynet ditt.. … Fortsett å lese «Du veit du spiller på Brann når…»

Så kjipt det må være, du har vært «seriemester» fra april til oktober, men så ødelegges alt av at det er litt sannhet i floskelen om at man speller alle kampa og teller opp til slutt. En tipunkts sjekkliste, uten de lettvinte poengene om skarring og mindreverdighetskomplekser, bare VPNs usminka sannheter, rett i trynet ditt..

Du veit du spiller på Brann når…

– seriemesterskapet alltid innkasseres i april

– seriemesterskapet aldri innkasseres på høsten

– du tror Åtvitaberg er en fotballstormakt i Europa

– supporterne får billettsmulene fra sponsorenes billettorgie til viktige kamper

– å kaste ting på banen er like naturlig som å pipe mot egne spillere

– når snuten har tatt førerkortet ditt

– du tror Trond F. Ludvigsen er født med gips på beina

– treneren bare flytter kjegler, det er Martin Andresen som bestemmer

– du tror latiner og bygdetulling er det samme (nordens latinere meg i rumpa)

– du drømmer om å spille for en klubb som kan vinne serien

Legg igjen en kommentar