Alle til Valle imorgen

Klanstyret har kommet med et ønske til oss alle. Vi videreformidler vi. Møt opp på Valle imorgen! Alle mann til Valle Klansstyret oppfordrer alle som har mulighet til å ta seg en tur på treninga på Valle mellom 11.00 og 12.00 i morra, lørdag. Grunnen er banalt enkel: Både mange hos oss og mange spillere … Fortsett å lese «Alle til Valle imorgen»

Klanstyret har kommet med et ønske til oss alle. Vi videreformidler vi. Møt opp på Valle imorgen!

Alle mann til Valle
Klansstyret oppfordrer alle som har mulighet til å ta seg en tur på treninga på Valle mellom 11.00 og 12.00 i morra, lørdag.

Grunnen er banalt enkel: Både mange hos oss og mange spillere er nok urolige for det man kan hevde er defensive signaler fra klubben, basert på de siste måneders hendelser. Det som er helt sikkert er at ingen av våre spillere vil prestere bedre av en slik usikkerhet.

La oss derfor møte opp på treninga i morgen for å fortelle dem én ting de hvertfall ikke skal være usikre på: De spillerne, trenerne, støtteapparatet og andre ansatte som til enhver tid er i klubben, støtter vi uforbeholdent. Vi skal gi alt av for å bidra til at våre spillere skal yte mer, og vi skal gjøre alt vi kan for å fortelle dem at så lenge dem er i Vål’enga står vi bak dem 100 prosent. La oss starte første økt i dette arbeidet i morra. Grå-Lars Bohinen kommer også til å svinse rundt i området, åpen til å svare på spørsmål folk måtte ha til det sportslige apparatets disponeringer i tiden som kommer.

Legg igjen en kommentar