Hønefoss – Vålerenga 1-2 (1-1)

3. runde NM Cup – Idrettsparken 5.07.2006 – 2620 tilskuere Det var noen som tok turen til Hønefoss, og de fikk den helt store opplevelsen, men Vålerenga vant 2-1 mot fjordårets store cupkomet, Hønefoss. Jebsen avgjorde det hele på et av sine velkjente innlegg-skudd, som gikk rett i mål. Det var vel store forventninger til … Fortsett å lese «Hønefoss – Vålerenga 1-2 (1-1)»

3. runde NM Cup – Idrettsparken 5.07.2006 – 2620 tilskuere

Det var noen som tok turen til Hønefoss, og de fikk den helt store opplevelsen, men Vålerenga vant 2-1 mot fjordårets store cupkomet, Hønefoss. Jebsen avgjorde det hele på et av sine velkjente innlegg-skudd, som gikk rett i mål.

Det var vel store forventninger til Vålerenga, ettersom vi nedsablet Sandefjord på Ullevål sist søndag. Og litt ekstra morsomt skulle det være og møte noen gamle Vålerengakjenninger som bla. Kamal Saliti, Christer Ellefsen og den gode gamle hippiejævelen HHH.

1. omgang:

Noe blidt møte var det ikke ettersom Christer Ellefsen gav Hønefoss ledelsen etter 19. minutters spill. Det var noe slett forsvarsarbeid av våre bakerste menn, og Hønefoss øynet nok muligheten for avansement. For Vålerenga var langt fra gode. Vi hadde riktignok ballen mest i hele kampen, men Hønefoss var mest giftige, og hadde flere klare målsjanser. Litt sånn som Brasil i årets VM. Og med nettopp Brasil friskt i minne, så fryktet jeg muligens det verste idag.

Men Freddy ordnet balanse i det 35. minuttet, da vi fikk en fortjent straffe. Morten er på full fart gjennom hele Hønefoss, og er noget klar for å sette inn kula da han blir felt hardt og kontant innenfor Hønefoss 16-meter.

Freddy setter ballen i mål (og takk Gud for det). Får håpe han fortsetter med å sette straffene fremover.

Hønefoss var nære ved å ta ledelsen igjen minuttet før pause, men Arni redder mesterlig.

2. omgang:

Hønefoss starter best også i 2. omgang. Og etter 7. min stryker en avslutning stanga til Arni. Men vi slapp med skrekken.

Ardian kommer inn for Morten, uten at det hjalp betraktelig. Men vi klarer heldigvis å ta ledelsen ved Allans herlige skudd/innleggsfot. I det 22. minuttet, fyrer han av et innleggs-skudd, som igjen går rett i mål. Satan neme, drenge. Du er simpelthen helt fantastisk.

10 minutter etter, er Hønefoss som er nære ved å utlikne. Kun en tåspiss ifra utlikning. Men det blei heldigvis ikke scoring.

Og det skjedde egentlig ikke noe spes mer som er verdt og skrive hjem om, bortsett fra Christians skuddforsøk i det 80. min, som strøyk stanga.

Nå er det Ålesund som venter i 4. runde, og det er på Ullevål, vår midlertidige hjemmebane.