Happy Manis Shark Nightclub. (Hai Ngoc Tran – 8 år etter)

VPN nevnte Hai Ngoc Tran i Dagboka idag. Og hva er vel mer naturlig enn at vi følger opp det med et intervju. Med Hai Ngoc Tran – åtte år etter. Hai Ngoc Tran la opp som fotballspiller etter seks seriekamper for Kongsvinger i 2. divisjon i 2002. Vegard Skogheim prøvde å overtale Hai til … Fortsett å lese «Happy Manis Shark Nightclub. (Hai Ngoc Tran – 8 år etter)»

VPN nevnte Hai Ngoc Tran i Dagboka idag. Og hva er vel mer naturlig enn at vi følger opp det med et intervju. Med Hai Ngoc Tran – åtte år etter.

Hai Ngoc Tran la opp som fotballspiller etter seks seriekamper for Kongsvinger i 2. divisjon i 2002. Vegard Skogheim prøvde å overtale Hai til å fortsette i 2003, men det ville han ikke på grunn av en vond rygg.

Men hva gjør Hai i dag, og hvilken klubb skulle han egentlig til i 1998 da han valgte Vålerenga? VPN har snakket med 31-åringen, men først litt fakta:

Hai Ngoc Tran har lenge drevet pizzarestaurant på Kongsvinger. 27. april i år fikk han imidlertid av Kongsvinger kommunestyre skjenke- og
serveringsbevilling for Happy Manis Shark Nightclub. Jeg gjentar: Happy Manis Shark Nightclub.

Hai er daglig leder, og i følge søknaden til kommunen ønsker de å ta i bruk lokalene til tidligere Cleopatra i Rådhusgata 9 med nattklubb/diskotek og restaurant. De ønsker maksimal åpningstid, altså til 0230, samt også å kunne skjenke brennevin. Det opplyses at verken sosialsjefen eller Kongsvinger politistasjon ved A.J. Lund har negative merknader til søknaden. Vedtaket i kommunestyret var enstemmig.

– Ja, jeg valgte Shark fordi jeg synes det var litt morsomt med noe som spiller på Hai, sier han og ler på telefon fra Kongsvinger.

– Men spiller du noe fotball i dag?

– Nei, ikke i det hele tatt. Jeg har gitt meg helt fordi ryggen er ødelagt. Jeg var med i en showkamp på Kongsvinger i noen minutter i vinter, men har ikke sparket en ball siden.

– Følger du med på fotball, da?

– Ja, det gjør jeg. Jeg ser noen kamper, men bare Kongsvinger. Jeg følger også med på Vålerenga, det går dårlig nå, men sånn er jo fotballen. Som de sier: Fotballen er rund. I fjor var Start høyt oppe, nå er de langt nede.

– Savner du fotballen?

– Ja, det gjør jeg. Det var min store hobby. Jeg hadde helt sikkert spilt i fem år til dersom jeg ikke hadde blitt skadet. Det var veldig gøy å være i Vålerenga.

– Men hvorfor valgte du egentlig Vålerenga?

– Egentlig var jeg klar for en utenlandsk klubb. Jeg hadde nettopp vært i Ipswich med agentene Lars Petter Fosdahl og Erik Soler og fått et
kontraktstilbud som jeg var fornøyd med. Så kom Vålerenga på banen, og siden jeg ikke var så god i engelsk, og Vålerenga var mye nærmere Kongsvinger, så valgte jeg dem. Jeg valgte trygghet, dessuten er jo Vålerenga et stort lag med gode supportere.

– Hva gjør du ellers?

– Jeg har mer enn nok å gjøre med pizzarestaurant og det nyåpnede diskoteket og to barn, sier Hai Ngoc Tran.

En kommentar til «Happy Manis Shark Nightclub. (Hai Ngoc Tran – 8 år etter)»

Legg igjen en kommentar