Startkista

Denne banneren krever en forklaring. Bakgrunnen stammer fra forumet til Menigheden i Kristiansand. Dere kom det frem at de skulle plassere en del paller på et sted rundt stadion, og lage en tekst rundt Gashi. Vi så tråden dagen før kampen, så hvorfor ikke ødelegge hele ideen med en gang? Derfor går hovedteksten på at … Fortsett å lese «Startkista»

Denne banneren krever en forklaring.

Bakgrunnen stammer fra forumet til Menigheden i Kristiansand. Dere kom det frem at de skulle plassere en del paller på et sted rundt stadion, og lage en tekst rundt Gashi. Vi så tråden dagen før kampen, så hvorfor ikke ødelegge hele ideen med en gang?

Derfor går hovedteksten på at Gashi spikret paller, men nå setter han spikeren i Start-kista ettersom Vålerenga slår Start og får en betryggende avstand på toppen av tabellen…

Den lille teksten under går direkte mot Menigheden. Hvis du ser noen paller rundt stadion vil du tenke på banneret vårt, og tenke på spikeren i kista til dem…

Legg igjen en kommentar