Rune Lange – Terningkast 5

Metoden var enkel: vi spurte de fleste av våre kjente Vålerengavenner i Klanen, Sjappa, VPN m.m. om hva de syns. Og slang inn noen vanlige dødelige Vålerenga-sympatisører, samt en og annen ekspert. Vi ba på SMS om terningkastet og en kommentar til terningen. Med andre ord vitenskap på høyt nivå. Det viktigste først: Resultatet ble … Fortsett å lese «Rune Lange – Terningkast 5»

Metoden var enkel: vi spurte de fleste av våre kjente Vålerengavenner i Klanen, Sjappa, VPN m.m. om hva de syns. Og slang inn noen vanlige dødelige Vålerenga-sympatisører, samt en og annen ekspert. Vi ba på SMS om terningkastet og en kommentar til terningen. Med andre ord vitenskap på høyt nivå.

Det viktigste først: Resultatet ble terningkast 5.

Riktignok avrundet – for desimaltallet var 4,6. Og da igjen 4,58 med to desimaler. Av 36 svar (en voldsom database) var det fem som ga 6 (whee!), seksten ga 5, tolv ga 4, en gav 3 og to ga to. Ingen enere, gitt.

Den vanligste kommentaren var at Lange ville fått graden over det man ga (f.eks fra 5 til 6) dersom man var trygg på at han ikke ville bli en sicknote, altså konstant skada. Det var en som ikke ga terningkastet, men bare kommenterte med ”en halv krykke”, hvilket vel illustrerer frykten. Et poeng ble kommentert av han som fryktet at det ville gå utover laget dersom Lange skal spilles i form. De få som ga 2 og 3 baserte det nettopp på skadefrykten – men håpet å bli motbevist i sin angst.

Det var allikevel i sum mye positive meninger. Av de mer kreative kommentarene gjengir vi denne: ”Kan sammenlignes med ess + konge i poker: er ikke bra i seg selv, men ser veldig bra ut. Og kan parre seg med bordet.” En var ”mer glad enn da Vålerenga signet Iversen», mens den friskeste var han som ”ville født Is barn”

VPNs venn Amund ”Toern” Skiri ga følgende kommentar: ”Lange er en storfisk vi fikk på kroken etter fisking fra Brugge. I toppform er han perfekt for oss.” Måtte jo være fisking Amund relaterte til…

Den tyngste faglige kommentaren kom fra tidligere assistent-trener i Vålerenga, nåværende hovedtrener i Moss, Geir Bakke:
”Patent på scoringer og veldig hardtarbeidende spiller. Alt for laget. Spilleren Enga har trengt i mange, mange år. Ett poengtrekk for litt usikkerhet rundt skadeomfang, men den sjansen må man ta når han sier seg motivert for å spille i blått. Knallspiller. Terningkast 5.”
Vi ble veldig glad da vi leste den, må vi innrømme. Vi tror lissom Geir har skikkelig peiling.

Måtte Runes helse være god. Da skal vi få mye å glede oss over, skal vi tro vårt SMS-panel. Velkommen til Vålerenga!

PS! Utover det fikk vi følgende essensielle informasjon i denne runden: ”Lars Bohinen danset på Idolnachspielet. Terningkast 2. Svaiet ufrivillig fram og tilbake…”

Legg igjen en kommentar