Stange – Vålerenga 1-8 (1-5)

1. runde NM cupen – Stange Gress 10.mai 2006 – 1700 tilskuere Vålerenga hadde få problemer med å ta seg videre fra første runde i cupen. Levan Melkadze var dagens mann med uekte hat-trick, det er også gledelig å se Jørgen Horn tegne seg på scoringslisten i sin første offisielle a-lagskamp. Vålerenga: Øyvind Bolthof Jørgen … Fortsett å lese «Stange – Vålerenga 1-8 (1-5)»

1. runde NM cupen – Stange Gress 10.mai 2006 – 1700 tilskuere

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg videre fra første runde i cupen. Levan Melkadze var dagens mann med uekte hat-trick, det er også gledelig å se Jørgen Horn tegne seg på scoringslisten i sin første offisielle a-lagskamp.

Vålerenga:

Øyvind Bolthof
Jørgen Horn Amund Skiri (Mohammed Fellah inn 60) Tom Henning Hovi (Freddy dos Santos inn 70)
Jan Derek Sørensen Jalal El-Gharbi Ardian Gashi Magne Hoseth Alexander Mathisen
Levan Melkadze Daniel Fredheim Holm (Glenn Roberts inn 45)

Scoringer:

1-0 Jørgen Horn 12. Once you find a few chat partners that you are interested in, start chatting with them on a regular basis. Try to find out more about their backgrounds and what kinds of things they like to do. You might find that they are all talkers who love to brag. If this is the case, it may be best to keep your distance until https://wikihookup.com/ you get to know each other a little better. min
0-2 Levan Melkadze 19. min
1-2 Svein Jota 21. min
1-3 Daniel Fredheim Holm 32. min
1-4 Ardian Gashi 45. min
1-5 Levan Melkadze 45. min
1-6 Alexander Mathisen 59. min
1-7 Jan Derek Sørensen 65. min
1-8 Levan Melkadze 74. min

En kommentar til «Stange – Vålerenga 1-8 (1-5)»

Legg igjen en kommentar