Bohinen: Svake mot etablert forsvar

VPN sendte den sportslige administrative lederen i Vålerenga en epost med de samme spørsmålene vi stilte Torgeir Bjarmann. Bohinen svarer som alltid åpent og ærlig når vi spør så pent som vi gjør. Lars Bohinen har ingen problemer med å innrømme det alle andre også så i kampen mot Odd: Vålerengas svakhet er spill mot … Fortsett å lese «Bohinen: Svake mot etablert forsvar»

VPN sendte den sportslige administrative lederen i Vålerenga en epost med de samme spørsmålene vi stilte Torgeir Bjarmann. Bohinen svarer som alltid åpent og ærlig når vi spør så pent som vi gjør.

Lars Bohinen har ingen problemer med å innrømme det alle andre også så i kampen mot Odd: Vålerengas svakhet er spill mot etablert forsvar. Hva Bjarmann svarte på de samme spørsmålene ser du linket opp nederst på denne siden.

Vålerengas styrker og svakheter?
– Vålerengas styrker er at vi er defensivt solide, aggressive og at vi er gode på dødballer. Svakhetene er avslutninger og spill mot etablert forsvar.

Lyns styrker og svakheter?
– Lyn er også defensivt sterke, godt organisert og tidvis velspillende. De sliter også med avslutningene og mangler litt gjennombruddskraft.

Det vil garantert bli høyt tempo, kriging på midtbanen og avgjørende dødball-situasjoner på mandag: Hva annet kan bli avgjørende og hvilke spillertyper har Vålerenga som kan avgjøre kampen?
– Kampen blir fysisk tøff, med mange dødballer og lite fint spill. Dødballer kan bli avgjørende og da er typer som Ronny, Tom Henning, jarl andre viktige. Det blir også viktig at vi demmer opp på midtbanen. Får vi overtaket da kan mye være avgjort. Christian Grindheim kan bli en nøkkelspiller her.

Mener du at Henning Berg og Kjetil Rekdal er forskjellige trenertyper – i så fall – hva er forskjellen og har de forskjellig fotballfilosofi?
– To trenere med veldig vinnerinstinkt, men med to ulike måter å tilnærme seg seieren på. Kjenner ikke Berg nok til å bedømme ham som trener.

Hvem synes du virker blidest av dem…?
– Ingen av dem er vel kjent for å være utpreget blide. Reka smiler hakket mer enn Berg, skriver Lars Bohinen.


Legg igjen en kommentar