Amund Skiri – i Tyskland

Amund Skiri er tilbake. Det vil si klar for kamp. Og han er borte. Det vil si i Tyskland. Les siste i Amunds foreløpig ikke navngitte spalte her. Amund Skiri er med troppen i Hannover, Tyskland, og direkte derfra oppdaterer vi hans spalte: Hva betyr tysklandsturen for skaden? – I har trent hele uka, det … Fortsett å lese «Amund Skiri – i Tyskland»

Amund Skiri er tilbake. Det vil si klar for kamp. Og han er borte. Det vil si i Tyskland. Les siste i Amunds foreløpig ikke navngitte spalte her.

Amund Skiri er med troppen i Hannover, Tyskland, og direkte derfra oppdaterer vi hans spalte:

Hva betyr tysklandsturen for skaden?
– I har trent hele uka, det går veldig fint, sier en tydelig blid Skiri til VPN.
– Fysioen mener jeg er helt frisk kroppslig. Kunne spelt om det var det om å gjøre. Jeg er klar.

Hvordan er treningene, virker det som om det tenner til nå?
– Ja, nå har vi fått trent sammen hele gjengen, og det er kun spillere fra a-stallen som er med. Med 20 disponible a-lagspillere blir det god stemning og mer trøkk.

Er man redd for å skade noen av de andre?
– Neida, tenker man sånn blir man skadet selv. Det er fullt trøkk nå.

Hva gjør du når dere ikke trener der nede?
– I kveld er det frikveld. Vi har dratt inn til byen Hannover, akkurat nå står vi i en butikk som passer Kjetil Wæhler godt, ler Amund. – Hugo Boss og rosa skjorter fra designere, fortsetter han. – Deretter skal vi på ”Beate Uhse”. Jeg vet ikke hva det innebærer….

Dere er i Tyskland. Har du noe lag der du holder med?
– Jeg skal ikke ta på meg at jeg holder med noe tysk lag jeg. Er vel mer engelsk, og akkurat som mange andre med 80-talls oppvekst holder jeg med Liverpool. Ikke de andre rødtrøyene.

Har du sett forslagene til navn på spalten din?
– Jeg har ikke hatt nett denne uka, men jeg skal sjekke i morgen kveld. Rakk se litt før jeg dro og det var noen gode forslag der. Vi bestemmer oss til neste uke, tenker jeg.

Ellers, noe spennende fra EU?
– Maten er bra og vi får bygd masse samhold. Vi bor på et øde sted der ikke noe som helst skjer. Vi bare er sammen hele tiden. Jeg deler rom med Jepsen.

Skjønner dere hva den andre sier?
– Hehe, vi snakket om det istad. Jepsen har litt vanskelig for å skjønne meg av og til. Jeg sa han bare måtte, det er samme dialekt som treneren vår har, ler Amund.

Og nå skal dere?
– Inn på Beate Uhse, om Tom Henning tillater – han er så streng.

Gutta fikk tommelen opp av kapteinen.Legg igjen en kommentar