Klanen tipper tabellen

Vi vil hele denne uken offentliggjøre hvordan Vålerenga-familien tror Tippeliga-tabellen vil se ut etter denne sesongen. Først ut er styret i Klanen, og ikke overraskende troner et Oslo-lag på topp… Sju personer i Klansstyret tok utfordringen og leverte sine tips. Og når man tipper for flere tusen medlemmer, sa vel tetplasseringen seg selv. Her er … Fortsett å lese «Klanen tipper tabellen»

Vi vil hele denne uken offentliggjøre hvordan Vålerenga-familien tror Tippeliga-tabellen vil se ut etter denne sesongen. Først ut er styret i Klanen, og ikke overraskende troner et Oslo-lag på topp…

Sju personer i Klansstyret tok utfordringen og leverte sine tips. Og når man tipper for flere tusen medlemmer, sa vel tetplasseringen seg selv.

Her er Klansstyrets tabelltips 2006:

1. Vålerenga
2. Rosenborg
3. Lillestrøm
4. Viking
5. Lyn
6. Brann
7. Start
8. Tromsø
9. Odd Grenland
10. Stabæk
11. Fredrikstad
12. Molde
13. Ham-Kam
14. Sandefjord

* Rosenborg og Lillestrøm endte likt, poenget foran Viking. Rosenborg tok andreplassen for flere høyere plasseringer enn laget fra Romerike. Start og Tromsø endte også likt, og her gir Start foran på flere høyere plasseringer.

Legg igjen en kommentar