Vålerenga fotball søker flinke folk!

Kanskje på tide å komme seg opp av sofaen? Nå har du sjansen til å gjøre nytte for deg på en svært så givende måte. Følg linken, skriv en rask e-post og sett i gang. Vålerenga Fotball består i tillegg til elitelaget av 52 lag i breddefotballen. Styrestrukturen er delt inn i et hovedstyre, elitestyre … Fortsett å lese «Vålerenga fotball søker flinke folk!»

Kanskje på tide å komme seg opp av sofaen? Nå har du sjansen til å gjøre nytte for deg på en svært så givende måte. Følg linken, skriv en rask e-post og sett i gang.

Vålerenga Fotball består i tillegg til elitelaget av 52 lag i breddefotballen. Styrestrukturen er delt inn i et hovedstyre, elitestyre og en rekke understyrer for breddedelen av klubben

Valgkomiteen i Vålerenga Fotball ønsker å profesjonalisere rekrutteringen av styrekandidater. Vi ønsker å ta vare på kompetansen til de som har en tilknytning til klubben, men ønsker også i høy grad tilgang av nye flinke folk.

Klubben ønsker i større grad å dyktiggjøre seg på å utvikle sine egne ledere og vi søker derfor nå etter styretraineer og styrekandidater på alle nivåer. Alle funksjonene er ubetalte tillitsverv.

Send navn, telefonnummer, emailadresse og noen korte setninger om utdannelse, jobb/foreningserfaring til vif(a)arbeidsmiljo.no. Damer oppfordres spesielt til å ta kontakt. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Legg igjen en kommentar