Bli frisk, Dagfinn!

Noen ganger kommer fotballen i andre rekke, selv på en dag som dette. Vi i VPN ønsker av hele vårt hjerte at Dagfinn Enerly kommer seg ut av sykesengen og på beina igjen. Det var i kampen for Fredrikstad mot Start at Dagfinn Enerly skadet seg. Han brakk nakken og mistet førligheten fra nakken og … Fortsett å lese «Bli frisk, Dagfinn!»

Noen ganger kommer fotballen i andre rekke, selv på en dag som dette. Vi i VPN ønsker av hele vårt hjerte at Dagfinn Enerly kommer seg ut av sykesengen og på beina igjen.

Det var i kampen for Fredrikstad mot Start at Dagfinn Enerly skadet seg. Han brakk nakken og mistet førligheten fra nakken og ned.

Det var med sjokk og vantro at vi mottok denne nyheten sent lørdag kveld.

Selv om Dagfinn aldri har spilt for Vålerenga, har vi alltid sett på han som en 100 prosent ærlig type – både på og utenfor banen.

Norsk fotball trenger personer som Dagfinn, og derfor håper vi at han kommer seg på beina igjen, tar på seg et par fotballsko, og som vanlig gir 100 prosent for klubben han representerer. Det fortjener Dagfinn – det fortjener fotball-Norge.

Veien tilbake blir tøff, men vi lover å gi deg vår uforbeholdende støtte i din viktigste kamp noen sinne.

God bedring, Dagfinn. Håper å se deg på banen om ikke så lenge!

VPN-redaksjonen

Legg igjen en kommentar