VPN søker turreferenter

Reiser du ofte på bortekamper med Vålerenga og liker å skrive? Da kan VPN ha en interessant jobb for deg. Her har du en unik mulighet! Til kampen mot Odd i Skien åpner vi slusene, og ønsker hjelp utenfra. Skriv et reisebrev fra turen, send det til oss, og vi vil legge ut det beste … Fortsett å lese «VPN søker turreferenter»

Reiser du ofte på bortekamper med Vålerenga og liker å skrive? Da kan VPN ha en interessant jobb for deg.

Her har du en unik mulighet!

Til kampen mot Odd i Skien åpner vi slusene, og ønsker hjelp utenfra. Skriv et reisebrev fra turen, send det til oss, og vi vil legge ut det beste innslaget vi får.

Hva vi søker
Vi i VPN ønsker at sesongen 2006 skal være den beste utgaven i vår da 10 år lange historie, og da er det flere elementer som må på plass. Ettersom vi som lager sidene nå er så bitre og sure på omverdenen at vi kjører bil hver for oss til bortekampene, er vi derfor ute etter noen som reiser med Klanen – enten i buss, fly, tog eller båt – og som har lyst å skrive om det.

Det spiller ingen rolle hvor gammel du er. Det som er viktig er at du har lyst til å fortelle omverden om hvordan DIN tur var. Hvis du kan levere et reisebrev uten veldig mange skrivefeil er dette naturligvis en fordel.

Vi vet det er mange som legger ut reisebrev på diverse fora på internett, men her har du mulighet til å nå ut til de som kan dra mest nytte av dine erfaringer.

KRAV:
Du er:
– Reiselysten
– Skriveglad

Du gjør:
– Skriver et reisebrev fra turen til Skien.
– Sender dette til innhold@vpn.noSPAM senest mandag (fjern SPAM fra mailadressen).

Tips:
– Ikke skriv en roman. Husk at dette skal legges ut på internett, og det er få som leser ekstremt lange saker. Hold saken til 1-2 A4-sider maks.
– Lat som du skriver reisebrevet til en Vålerenga-supporter som ikke var med på turen. Fortell han hva han gikk glipp av, fortell hva som var morsomt, fortell hva som ikke var morsomt (hvis noe). Rett og slett fortell om DINE erfaringer og DIN tur!
– Intern humor er veldig morsomt for de det gjelder, men husk at majoriteten av de som leser reisebrevet ditt ikke vil skjønne noe som helst av hva du skriver. Hold derfor den interne humoren til et minimum.
– Ikke skriv et kampreferat. Vi har egne folk som dekker kampen på banen, så skriv minst mulig om dette.

Lønn:
– Vi som driver VPN får ikke belønningen vår i kroner og øre. Vi får den gjennom tilbakemeldinger fra leserne. Det er mer enn godt nok for oss, og det bør være det samme for deg. Hvis du ender opp med å skrive for oss regelmessig, vil du få noen goder, men dette bør ikke være drivkraften din.

Tar du utfordringen?

Send oss DITT reisebrev til innhold@vpn.noSPAM i løpet av mandagen (fjern SPAM fra mailadressen)!

Dersom du har noen spørsmål, kan vi nås på mailadressen over.

-VPN-redaksjonen-

Legg igjen en kommentar