Gashi ankommet

Ardian Gashi har ankommet Brugge. VPN har fått tid til et lite intervju med midtbanehelten. Endelig og etter mye angst og beven har Ardian Gashi ankommet Brugge. – Det har vært en enormt hektisk dag, i det hele tatt har jeg vært ganske stresset og knapt sovet de siste par døgn. Familien fikke jeg knapt … Fortsett å lese «Gashi ankommet»

Ardian Gashi har ankommet Brugge. VPN har fått tid til et lite intervju med midtbanehelten.

Endelig og etter mye angst og beven har Ardian Gashi ankommet Brugge.

– Det har vært en enormt hektisk dag, i det hele tatt har jeg vært ganske stresset og knapt sovet de siste par døgn. Familien fikke jeg knapt sett før jeg måtte snu i døra. Men jeg er godt trent og ved godt mot, sier Ardian Gashi til VPNs utsendte. Gashi ville ikke si mange ordene om oppholdet på Hof, faktisk ingen alls, men lovet å komme tilbake til det etter kampen.

Gashi fortsetter:

– Jeg setter enorm pris på hvordan Vålerenga har lagt alle forholdene til rette for at jeg skulle rekke kampen, om jeg starter eller ikke.

Kjetil Rekdal anslår ovenfor VPN at sjansene for at Gashi starter er 50-50. VPN er overbevist om at kampen starter med Ardian Gashi på banen.

Legg igjen en kommentar