Gabardinserien: Bodø/Glimt

Selv hardbarkede menn med hang til generell håning og harde sexleketøy har et mykt punkt. Så også Mannen med Gabardinfrakken. Ingen artikkel foran kampen mot Bodø altså. I anledning bussulykken i Bodø valgte han i stedet å kose med kaninsokkene sine og se en Teletubbies-maraton på bulgarsk tv via parabol. Og når det var gjort … Fortsett å lese «Gabardinserien: Bodø/Glimt»

Selv hardbarkede menn med hang til generell håning og harde sexleketøy har et mykt punkt. Så også Mannen med Gabardinfrakken. Ingen artikkel foran kampen mot Bodø altså. I anledning bussulykken i Bodø valgte han i stedet å kose med kaninsokkene sine og se en Teletubbies-maraton på bulgarsk tv via parabol.

Og når det var gjort skrev han kampreferatet fra Bodøkampen. Fornøyelig lesing det også!

Dagens fremmedord: usurpere

Legg igjen en kommentar