Hertha/Berlin – Vålerenga 1-1

Berlin 25.03.2005 – Treningskamp – 2500 tilskuere Vi kan ikke mene annet enn at dette er et resultat som lover godt for Vålerengas kommende sesong. Hertha/Berlin 1 ( 0)        –         Vålerenga 1 ( 0) 50 Gashi 0-1 1-1 Cagare 89 Øyvind Bolthof Freddy dos Santos Andre Muri Ronny Johnsen (arnar Førsun, 45) Tom Henning Hovi Stefan … Fortsett å lese «Hertha/Berlin – Vålerenga 1-1»

Berlin 25.03.2005 – Treningskamp – 2500 tilskuere
Vi kan ikke mene annet enn at dette er et resultat som lover godt for Vålerengas kommende sesong.

Hertha/Berlin 1 ( 0)        –         Vålerenga 1 ( 0)

50 Gashi 0-1
1-1 Cagare 89

Øyvind Bolthof
Freddy dos Santos Andre Muri Ronny Johnsen (arnar Førsun, 45) Tom Henning Hovi
Stefan Ishisaki Thomas Holm Ardian Gashi Morten Berre (Steinar Strømsnes, 45)
Stefen Iversen Bernt Hulsker

Det ble 1-1 i treningskampen mot Hertha Berlin etter at Vålerenga åpnet scoringene ved Ardian Gashi kvarteret ut i 2. omgang. Hertha utlignet like før slutt etter møljespill foran mål. Vi kan ikke mene annet enn at dette er et resultat som lover godt for Vålerengas kommende sesong.

Et fint resultat mot et godt Hertha-lag, som absolutt ikke var B-preget. Se www.vif.no for fyldigere referat.

Legg igjen en kommentar