Vålerenga – Lokomotiv Moskva 0-4

La Manga, 4.02.2005 18.00 Treningskamp, en håndfull tilskuere Vålerenga 0 ( 0)        –         Lokomotiv Moskva 4 ( 3) 25 Khokhlov 0-1 27 Izmailov 0-2 30 Sychev 0-3 70 Lebedenko 0-4 Arni Gautur Arason David Brocken Amund Skiri Tom Henning Hovi (Arnar Førsund 80) Ragnar Klavan Stefan Ishisaki (Freddy dos Santos 65) Thomas Holm (Per Egil Swift … Fortsett å lese «Vålerenga – Lokomotiv Moskva 0-4»

La Manga, 4.02.2005 18.00
Treningskamp, en håndfull tilskuere

Vålerenga 0 ( 0)        –         Lokomotiv Moskva 4 ( 3)

25 Khokhlov 0-1
27 Izmailov 0-2
30 Sychev 0-3
70 Lebedenko 0-4

Arni Gautur Arason
David Brocken Amund Skiri Tom Henning Hovi (Arnar Førsund 80) Ragnar Klavan
Stefan Ishisaki (Freddy dos Santos 65) Thomas Holm (Per Egil Swift 80) Ardian Gashi Morten Berre (Bernt Hulsker 75)
Stefen Iversen (Alexander Mathisen 75) Daniel Fredheim Holm

Lagoppstilling Lokomotiv Moskva: Ovchinnikov, Omelyanchuk (46 Evseev), Asatiani, Bugayev, Sennikov (46 Gurenko), Lima, Khokhlov (82 Zinoviev), Bilyaletdinov (70 Ashvetia), Loskov, Izmailov (46 Lebedenko), Sychev

Et stortap ble resultatet da Vålerenga møtte fjorårets russiske mestere. Hele 4-0 sto det da lagene gikk av banen. Forandring fryder heter det visst, vi kan ikke bifalle denne gangen. Vi får trøste oss med at det var en treningskamp. Live oppdateringen er endelig lagt ut.

1 min. Så var kampen i gang. Vi melder noe så snart det skjer. Grunnen til at Kjetil Wæhler mangler i lagoppstillinga er en lett forkjølelse.

23 min. Det er jevnt så langt ute in kampen, uten store sjanser for noen av lagene. Lokomotiv står høyt men Vålerenga har god kontroll: fireren bak greier seg utmerket og Thomas Holm styrer midtbanen med stor myndighet.

25 min. Ikke før har vi skrevet at den bakre fireren greier seg bra før Klavan er helt fraværende. Et langt oppspill finner en Lokomotivspiller som helt alene kan runde Arni Gautur og sette ballen i mål.

28 min. Nytt oppspill på høyresiden, ny Klavan miss og høyrevingen kan rolig legge en ball over Arni til to mann som står alene. En av dem dundrer ballen i mål.

30 min. Dette kan bli stygt! Et frispark inn i feltet finner hodet til en Lokomotivspiller som får gå opp helt alene, og plutselig står det 0-3. Vi tipper Kjetil Rekdal er mindre enn fullt fornøyd.

34 min. Gult kort til Steffen for kjefting på dommeren.

Pause. Merkelig kamp. Det er så godt som jevnspilt, men Vålerenga ligger under 0-3. Hovedsakelig fordi Ragnar Klavan sliter på venstresiden når Lokomotiv slår langt, noe de selvsagt visste å utnytte. Vålerenga sliter forøvrig med presisjonen i angrepsspillet og har ikke produsert de store målsjansene: et unntak var et innlegg fra høyre som Steffen såvidt var borti, hadde han ikke vært det ville Daniel stått helt perfekt for å ekspedere ballen i mål. Ja, ja, vi får satse på 2. omgang.

64 min. Det er fortsatt jevnspilt, men Vålerenga er mer aggressive nå og har kommet til en del avslutninger. Det kan jo tenkes at russerene har slappet av litte grann…, men uansett ser livet litt lysere ut.

67 min. Ai ai ai. Nå står det 0-4. Lokomotiv slår et langt oppspill som går over Hovi til Lokomotivspissen som starter perfekt, tar ned pasningen og setter ballen i mål. Dette begynner å ligne utklassing. Æsj.

87 min. Det er visst den dagen… Vålerenga får straffe etter at Hulsker blir holdt inne i feltet. Freddy tar den, skyter bra, helt nede ved stolperoten, men keeper redder.

Slutt. Og der var det slutt: 0-4. Sifrene sier sitt, men ikke alt. De to første målene var svært enkle, ellers var lagene forholdsvis jevne. Om det var noen forskjell så lå den i at Lokomotiv spilte hurtig og presist på en-touch, noe de produserte mange sjanser på, mens Vålerengas noe mer omstendelige upresise spill helst førte til at ballen ble mistet. Vålerenga produserte en god del de første 10-15 minuttene av hver omgang, men greide ikke å omsette sjansene i mål. Ellers tar vi med at Fredrik Carlsen og Mohammed Fella fikk et par minutter på overtid da de kom inn for hhv Ardian Gashi og Daniel Fredheim Holm.

Vel, vi får trøste oss med at dette var en treningskamp og at Lokomotiv stilte veldig godt forberedt: det var ifølge vår observatør ett helt annet lag som stilte i dag enn det som spilte mot Brann.

Legg igjen en kommentar