Odd Grenland – Vålerenga 2-4

Tippeligaen 23. runde – Odd Stadion 3.10.2004 – 6822 tilskuere Forferdelig, horribelt, smakløst, slapt og skuffende… de første 25 minuttene. Ja for faan. Makan til dårlig fotball. Men det skulle skje rare ting i resten av kampen. Odd leda 2-0 etter bare 18 minutter. Kampen endte 2-4 som dere alle veit. Det er bare å … Fortsett å lese «Odd Grenland – Vålerenga 2-4»

Tippeligaen 23. runde – Odd Stadion 3.10.2004 – 6822 tilskuere

Forferdelig, horribelt, smakløst, slapt og skuffende… de første 25 minuttene. Ja for faan. Makan til dårlig fotball. Men det skulle skje rare ting i resten av kampen. Odd leda 2-0 etter bare 18 minutter. Kampen endte 2-4 som dere alle veit. Det er bare å bøye seg i støvet for dere gutta i blå drakt. Dere er fantastiske. Her er søndagens kampreferat.

Vålerenga:

Arni Gautur Arason
David Brocken (Daniel Fredheim Holm 73 min) Erik Hagen Kjetil Wæhler Tom Henning Hovi (Ragnar Klaven 90. min)
Jørgen Jalland Ardian Gashi Per Egil Swift
Freddy Dos Santos Steffen Iversen Morten Berre (Lars Øvrebø 90 min)

Odd:

Müller, Aas, Deila, Nornes, Henriksson, Fevang, Johnsen, Rambekk, Hoff, Occean, Flindt Bjerg

Mål/Kort:

1-0 Morten Knutsen 16 min
2-0 Morten Fevang 18 min
26 min Erik Hagen 2-1
30 min Ardian Gashi 2-2
43 min Steffen Iversen 2-3
70 min Steffen Iversen 2-4
? min Freddy Dos Santos GK
GK Jan Frode Nornes ? min
41 min Erik Hagen GK
RK Jan Frode Nornes 44 min
GK Morten Fevang 45 min

Hoveddommer: Terje Hauge

Jeg kom litt sent ja.. og jeg fikk ikke med meg at Espen Hoff gikk tidlig ut, og at Freddy (snart landslagsspiller) fikk gult kort.. men jeg fikk med meg noen minutter før Odds første scoring. I og med at jeg kom litt seint, så fikk jeg også plass deretter (rett ved pølsebua forøvrig). Odd stadion er MØKK.. MØKK SA JEG!

1. omgang:

16. min: 1-0 Morten Knutsen setter inn en ball som Arni (snart norsk? og landslagsspiller) prøver å fange, og han får gjøre det ganske uforstyrret også. Litt vanskelig å se fra der jeg stod, men det var ikke godt forsvarsarbeid av Vålerenga. Såpass fikk jeg med meg.

18. min: 2(jævla)-0, Han andre Morten på Odd, etter litt klabb og babb inni feltet.. Faan i svarte, rødglødende helvete. Jeg hadde vel for faan ikke tatt turen til kjipe Skien for å oppleve dette.

Det var bittert å stå der på en skabbete jordhaug, hvor jeg bare så litt over 50% av banen, men jeg fikk jo med meg at en eller annen VIF spiller med lys lugg banka ballen i nettveggen.

De første 25 minuttene var begredlige for alle med Vålerenga i sitt hjerte. Men så tok en av våre landslagsspillere saken i egen hånd.. eller dvs han brukte skallen, ikke hånda.

26. min: 2-1 Erik Hagen (landslagsspiller) skaller inn et vakkert innlegg fra silkefoten til David Brocken (snart norsk? og landslagsspiller). Takk ska’rru ha Panzer (landslagspiller).

28. min: Brocken (snart norsk? og landslagsspiller) legger inn et frispark, farlig nære en utlikning. Men jeg ser faktisk ikke helt hva som skjer, med det meldes fra sikre kilder at Hovi (snart landslagsspiller) ikke nådde ballen. Uansett snuoperasjonen har begynt.

30. min: 2-2 Freddy (snart landslagsspiller) ruller opp, passer til Berre (snart landslagsspiller), som legger nydelig inn til Gashi (landslagspiller) som banker ballen i gållen. Nå alt glemt om forseintkomming, dårlig stadion og lite sikt.. GASHI (landslagsspiller) den lille, store helten hadde utliknet.

36. min: Odd frempå med en småfarlig sjanse. Flint Bjerg er så og si klink aleine gjenom, men skuddet er for dårlig, og går utenfor.

42. min: Farlig Odd frispark fra kort distanse. Flint Bjerg skyter utenfor målet til Arni (snart norsk? og landslagsspiller). Heldigvis.

44. min: 2-3 Ååååååååååååååååååhhhhhhhhhh Så jævli digg. Snakk om å fly fra et brennende helvete til champagne med St Peter på en svevende sky. Steffen Iversen (også landslagsspiller) setter ballen i mål, etter fremdragende forarbeid av Gashi (landslagsspiller) og Freddy (snart landslagsspiller).

45. min: Nornes får rødt kort etter nedslaktingen av Hovi (snart landslagsspiller).

45. min: Brocken (snart norsk? og landslagsspiller) klinker et frispark, som blir blokkert, Berre (snart landslagsspiller) tar returen, som også blir blokkert.

Vi går til pause med en 3-2 ledelse, mye takket være HELE LAGET (snart landslaget).

2. omgang:

51. min: Brocken skyter like utenfor

53. min: Swift (snart landslagsspiller). frispark, vanvittig bra var det også. Odd kepper’n vipper til corner.

55. min: Gashi (landslagsspiller) skyter fra ca 20 meter, rett på keeper.

55. min: Panzer (landslagsspiller) avverger en farlig Oddsjanse.

58. min: Jalland (snart landslagsspiller) skyter like utenfor.

60. min: Steffen (landslagsspiller) helt klink aleine, skyter rett på keeper. Vanvittig pent angrep da, Dos legger ballen til Steffen (landslagsspiller), som legger til Gashi (landslagsspiller), som spiller Steffen (landslagsspiller) fri. Dette lukter mål.

63. min: Dobbelsjanse til VIF. Steffen (landslagsspiller) er frempå igje. Blir et par cornere, hvor det var store muligheter for flere mål.

71. min: 2-4 ENDELIG, Steffen (landslagsspiller) setter ballen i mål for andre gang i kampen, og det var faen meg så sinnsyk fortjent.

73. min: Daniel Fredheim Holm (landslagsspiller) kommer inn for David Brocken (snart norsk? og landslagsspiller).

75. min: Jalland (snart landslagsspiller) skyter knallhardt, men rett på Odds keeper.

81. min: Odds keeper er igjen særs god, og redder Jallands (snart landslagsspiller) forsøk. Det lå nesten en Jalland(snart landslagsspiller)-scoring i lufta..

90. min: Lars Øvrebø (snart landslagsspiller) kommer inn for Morten Berre (snart landslagsspiller).

90. min: Ragnar Klaven (snart norsk? og landslagsspiller) inn for Kong Henning Hovi (snart landslagsspiller).

VIF (snart landslaget) dominerer selvsagt resten av kampen, men ingen flere scoringer. Men det holdt i bøtter og spann med 4 mål gutta. Jeg er faen meg jævli glad i dere. Takk skal dere ha ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA ALLE GUTTA.

Spillerbørs:

Arason 5
Hovi 4
Hagen 7 BB
Wæhler 5
Brocken 6
Dos Santos 6
Jalland 5
Swift 5
Berre 6
Gashi 6
Iversen 5

Legg igjen en kommentar