Hvor er Steinar?

Rekker Tromsøs kaptein Steinar Nilsen kampen i kveld eller ikke? Steinar skulle ned med fly i morges, men ble stoppet på Værnes pga flystreik. Nå kjemper han mot klokka i leiebil på vei sørover. VPN gir deg utover ettermiddagen oppdateringer på hvor Steinar Nilsen er og om han rekker kampen i kveld! Han forteller oss … Fortsett å lese «Hvor er Steinar?»

Rekker Tromsøs kaptein Steinar Nilsen kampen i kveld eller ikke? Steinar skulle ned med fly i morges, men ble stoppet på Værnes pga flystreik. Nå kjemper han mot klokka i leiebil på vei sørover. VPN gir deg utover ettermiddagen oppdateringer på hvor Steinar Nilsen er og om han rekker kampen i kveld!

Han forteller oss videre at dette selvsagt ikke er noen optimal oppladning til kampen, og at hvis han nå rekker det så blir dset snakk om med 15 minutters margin eller noe sånn. Vi ønsker ham «lykke til» og prater med ham igjen om en times tid.

I det Steinar tar telefonen første gang vi ringer ham og hører hvem det er, kommer et lite latterutbrudd.

– He he æ koinn tænk mæ at det va dokker som ringte ja. Dokk har vel ordna med kointrolla nedover hele no?

Vi forsikrer om at det har vi ikke (med jugekors i håret) og får vite at han i skrivende stund (13:30) befinner seg i stillestående trafikk litt sør for Melhus.

Bakgrunnen for dette dramaet er som de fleste nå kjenner til at Nilsen slet med magetrøbbel i helga, og ble enig med laget om å bli igjen i Tromsø. Dersom magen sa ja, skulle han sette seg på flyet sørover mandag morgen.

Mandagen kom, og magen ga klarsignal. Steinar satte seg på flyet og trodde alt var greit.

Men omtrent samtidig får flygelederne i Røyken beskjed om at jobbbene deres blir flyttet til Sola om et par år. Meldingen om at de ikke lenger ville ha noen jobb å gå til på hjemstedet deres får dem til å føle seg noe redusert mentalt, og de har ikke annet å gjøre enn å kollektivt sykemelde seg. I arbeidsinstruksen deres står det nemlig svart på hvitt at de må være mentalt på topp for å gå på jobb.

Dermed blir Steinar Nilsens fly omdirigert til Værnes. Steinar tar en kjapp vurdering av situasjonen og bestemmer seg for at det kan være tid nok til å kjøre ned. Rekker han det, eller ikke? Svaret får du på VPN!

Legg igjen en kommentar