Vålerenga – Odd Grenland 1-0

Tippeligaen 10. runde – Ullevaal 6.juni 2004 – 9.726 tilskuere Kampen startet som forventet(!). Vålerenga tok kommandoen som de helst vil, og Odd var blodfattige. Så blei det kjedelig, og med Vikingkampen sterkt i minne, så må jeg innrømme at jeg blei mer og mer forbanna. Men så… Sjefen sjøl tok ansvar og dro i … Fortsett å lese «Vålerenga – Odd Grenland 1-0»

Tippeligaen 10. runde – Ullevaal 6.juni 2004 – 9.726 tilskuere

Kampen startet som forventet(!). Vålerenga tok kommandoen som de helst vil, og Odd var blodfattige. Så blei det kjedelig, og med Vikingkampen sterkt i minne, så må jeg innrømme at jeg blei mer og mer forbanna. Men så… Sjefen sjøl tok ansvar og dro i land 3 poeng etter sesongens vakreste frispark. 1-0 til Vålerenga i det 80. min. Og jammen klarte ikke gutta å ri det i land. DEILIG!!!!

Vålerenga:

Pa Dembo Touray
Kjetil Rekdal Erik Hagen Kjetil Wæhler Tom Henning Hovi
Ardian Gashi Jørgen Jalland Thomas Holm Morten Berre
Daniel Fredheim Holm Freddy Dos Santos

Odd:

Holtan, Aas, Deila, Nornes, Henriksson, Fevang, Toresen, Rambekk, Hoff, Occean og Flindt Bjerg.

Mål/kort:

1-0 Kjetil Rekdal 80. min
90. min Christian Flint-Bjerg GK

Hoveddommer: Kjell Alseth (uten førerhund, men med assistendommere)

Assistentdommere: Kringstad og Vestli

1. omgang:

53. sekunder: Freddy fyrer av en kanon fra 40 meter, ballen suser krysset, men dessverre på feil side.

3. min: Jalland går ned for telling etter en tøff duell, men kommer seg på beina igjen.

7. min: Odds første angrep, Hovi litt passiv, men er raskt på plass og avverger til corner.

9. min: Morten Berre viser seg fram. Bruker skulderen som rambukk på en dårlig unskyldning av en Odd spiller, og sender han nesten opp på tribunen, med denne vakre duellen, får VIF corner. Corneren blir tatt, og det er duket for en brukbar målsjanse, men det er litt tafatt forran mål, og målsjansen blir avverget.

10. min: Holtan bruker «10 minutter» på en ussel 5 meter, og den snille dommer Alseth irettesetter Holtan. HVA MED KORT DA ALSETH??

11. min: Odds Occean er nesten gjenom, men det blir avblåst for offside på en annen Odd skurk.

13. min: Gashi jobber bra på kanten, blir tatt og vi får frispark. Ballen surrer rundt på ca 20 meter en stund, og Vålerenga klarer ikke å skape noe av dette.Det blir et nytt frispark, men Odd bryter opp.

15. min: Odd fosser fremover, lang ball til Occean, men han møter veggen (dvs Panzer Hagen). Occean får frispark, og det ender i corner til Odd, som igjen ikke ender i noenting.

17. min: Berre løper ca 100 meter med ball, innlegget blir dessverre blokkert, men bra mulighet.

20. min: Massivt Vålerengapress, men det blir for tamt når det skal avsluttes.

22. min: Jalland skaffer oss et fripark på ca 17 meter. Rekdal Klinker til (og legger grunnlaget for hva det som skjedde i det 80. min). En god Holtan tror han er på TV og redder fabelaktig. Returen tar en Oddspiller med hånda (tror jeg), men det er det selvfølgelig ingen andre enn de 9726 tillskuerne, de 22 spillerne og begge trenerteamene som ser. Så det får selvsagt passere.

26. min: Odd-skudd fra 20 meter langs bakken. Pa tar selvfølgelig hånd om den.

27. min: Vakkert innlegg fra Rekdal, Freddy header centimetere utenfor.

29. min: Silkefoten til Rekdal sender en praktfull crossball til Berre, som spiller gashi gjenom, men passningen er noe hard, og Gashi når ikke ballen.

30. min: Nydelig VIF angrep, Fredheim Holm spiller Jalland gjenom, men også denne gangen er passningen for hard, dessverre.

31. min: Fredheim Holm finter vekk en Odd back og legger inn, litt hardt igjen, men vi får corner.

34. min: Thomas Holm legger flott inn, Jalland header like utenfor.

35. min: Berre drar vekk to Odd-nisser, og går for skudd, men det blir blokkert.

37. min: Silkefoten til sjefen er i fokus igjen, nok en nydelig crossball, denne gangen er det Freddy som får æren av å motta den. Innlegget til Freddy blir blokkert til corner. Corneren kommer fra høyre, og det kommer en avsluttning, men en Odd forvarer stopper den 2 cm fra streken.

39. min: VIF presser frem en ny corner, den blir tuppa ut av Odds førsteforsvarer.

40. min: Odd skudd laaaaangt over.

41. min: Berre og Freddy samarbeider bra på venstrekanten, innlegget til Freddy blir for svakt.

42. min: Berre frempå igjen. Har ballen mot to Odd spillere, Hovi kommer til unnsetning, og jeg skal si deg at Odd spillerne blei lurt trill rundt. Berre drar med seg ballen motsatt vei og Hovi drar med seg begge Odd spillerne opp på VIP tribunen. Dessverre blir innlegget for svakt.

44. min: Et tilsynelatende ufarlig skudd fra Odds Occean, via en Wæhler (tror jeg), Pa er oppe ved krysstanga og plukker ballen, og han får litt hjelp av metallet. Heldigvis gikk det bra.

2. omgang:

51. min: Odd ruller opp et brukbart angrep. Wæhler avverger.

54. min: Odd har tatt initiativet i 2. omgang.

56. min: VIF kommer igang, nytt angrep, men igjen er det for slapt i avsluttningsfasen.

58. min: Brukbart VIF angrep, ender i corner. Rekdal får ballen, legger den på panna til Freddy, og igjen redder Odd på streken. Det burde stått minst 2-0 nå.

60. min: Ny VIF corner. Gashi legger den. Brukbar corner, men Holtan får plukke den uforstyrret ned.

62. min: Vålerenga har deinitivt tatt ilbake initiativet i kampen.

62. min: STOR VIF sjanse. Fredheim Holm utnytter en tabbe av Holtan, og det er åpent mål. Fredheim Holm står med ryggen til, og forsøker å legge ballen til en som er bedre plassèrt, men ingen kommer til tidsnok, og Odd avverger.

63. min: Holtan er skadet, blir liggende, mulig han fikk en smell i møte med Fredheim Holm.

65. min: Fredheim Holm er nære på å spille Gashi helt gjenom, men en Odd back får en tå på ballen, og avverger dermed sjansen.

66. min: Occean går ut og Sistek kommer inn.

69. min: Bra VIF angrep igjen, men nok en gang for tamt forran.

70. min: Odd på en sjelden visitt. Skudd rett på Pa.

71. min: Berre jobber bra på kanten, Thomas Holm får ballen på 20 meter og skyter. Like utenfor.

71. min: Nytt Odd bytte. Ut går Toresen og inn kommer Johnsen.

74. min: Berre er nok en gang i godt driv på kanten. Innlegget går mot Fredheim Holm, som prøver å flikke ballen videre, men den går forbi alle.

76. min: Jævli tamt forran Odds mål igjen. Rekdal legger nydelig inn, men det ender i litt dribling på Odds 16 meter, og Odd får avklart.

79. min: Berre IGJEN på kanten, blir felt på 16 meterstreken til Odd, og soleklart frispark (skulle vel ha pirka fram det gule kortet der også Alseth, blinde faan).

80. min: KJETIL REKDAL LEGGER FRISPARKET. OG HAN LEGGER BALLEN LIKE GJERNE RETT I KORSAN.. 1-0 OG STORMENDE JUBEL. Snakk om å ta ansvar da. Fy faan for en silkefot. Beckham, Henry og Roberto Carlos, gå hjem å vogg. Noe så vakkert på en varm sommerdag en søndag i juni. Det var som et lite eventyr ble lest opp og man var 3 år gammel igjen. Tusen hjertelig takk Rekdal. Du redda kvelden.

85. min: Berre skyter like utenfor. den ballen hadde fortjent en bedre sjebne. Berre var strålende idag, og det hadde gjort kvelden fullkommen, både for Klanen, Enga og ikke minst Berre selv.

85. min: Berre forlater banen, og David Hanssen kommer inn.

88. min: Gashi skaffer oss et frispark på 20 meter. Skuddet går rett på Holtan.

89. min: Odd får en siste mulighet, skudd rett på Pa som ikke har noe problem med å ta det.

90. min: Det siste som skjer, er at Flint-Bjerg får gult kort.

Alset gjør det eneste riktig, og blåser av kampen etter 3 minutter tillagt tid.

Morten Berre og Kjetil Wæhler vil nok kjempe om BB når spillerbørsen kommer.. og den kommer etterhvert.

Tusen hjertelig takk til alle gutta.

Spillerbørs

Touray 6
Hovi 6
Hagen 5
Wæhler 7 BB
Rekdal 5
Berre 6
Jalland 4
Holm 6
Gashi 4
Dos Santos 5
Fredheim Holm 5

Innbytter:
Hanssen For kort tid på banen

Legg igjen en kommentar