5 på Vestbredden, mot Stabæk

Hvordan føler du deg nå? Det fleste av oss kom til denne kampen med lommene fulle av nerver. Sjelden har det vært så lange køer ved doene på Vestbredden, og stemningen før kampen var intens, men svært anspent. Da gutta kasta seg ut i bataljen var det fortsatt mange engstelige fjes å skimte på Ullevål. … Fortsett å lese «5 på Vestbredden, mot Stabæk»

Hvordan føler du deg nå?

Det fleste av oss kom til denne kampen med lommene fulle av nerver. Sjelden har det vært så lange køer ved doene på Vestbredden, og stemningen før kampen var intens, men svært anspent. Da gutta kasta seg ut i bataljen var det fortsatt mange engstelige fjes å skimte på Ullevål. Etter en halvtime stod vel de fleste og glisa. Etter første omgang var det på tide å ta med seg notatblokk og kamera for å samle meninger fra dypet av Klanen.

Men hva skal man spørre om i en sådan stund? Hva føler du nå? Hvordan opplevde du dette? Hva tror du om Vålerengas muligheter til å overleve i Tippeligaen 2003? Nei det blir for simpelt. Det var da ideen ramlet ned: Hva om vi snur det hele på hodet? Hva om vi rett og slett spør:

Hvilket spørsmål om Vålerenga ville du helst svart på i denne spalte?

1: Leif Kjetil Solberg (36)
Eh..Jeg veit ikke? Helt blank jeg…
(Her vil redaksjonen presisere at det er greit å få hjerneteppe i en sådan stund. Historien er full av personer som aldri burde ha svart på slike spørsmål.)

2: Ole Lødding (33)
Det var et godt spørsmål. Hva med: Hvordan var det å vinne cupfinalen andre året på rad? Eller: Hvilket lag vil du helst at Vålerenga skal møte i Champions Leauge finalen?

3: Jan Ivar Simensen (49)
Ojsan, den var ikke lett. Det må bli: Hvorfor elsker jeg Vålerenga?

4: Knut Vidar Johnsen (30)
Det er enkelt! Hvorfor heier en nordlending som deg på Vålerenga?

5: Jon Nilsen (41)
Nei, det var ikke lett. Hvorfor går du på Vålerengakamper?

Analysen:

Vi svarer på spørsmålene:
1: Helt blank

Nei, hva skal man si, jeg veit ikke helt jeg da, men kanskje.. neeei glem det.

2: Cupfinale og CL:

Det at vi vinner cupfinalen for andre år på rad beviser jo bare at laget er i ferd med å stabilisere seg som et topplag i norsk fotball. At vi også ligger på tredjeplass i serien bekrefter denne påstanden. Til neste år går vi for «The Double».

Når det gjelder Champions Leauge så er det jo ikke tvil om at drømmemotstanderen er Real Madrid. Jeg er sikker på at Erik Hagen ville gitt både Figo og Beckham et minne for livet.

3: Vi elsker dette laget:

Det er et kall fra du blir født til du blir tatt av dage.
Så hev din røst og støtt ditt lag.
Så får du se en vakker dag.
At Engas fane svever stolt; høyt over alle andres.

4: Nordlendingen:

Ka ska æ nå si? Æ bor i Oslo, æ har bodd i Oslo i snart ti år. Æ fløtta jo sørpå en gang på nittatallet og da va æ heilt i beit før unnerholling. Så æ tænkt som en mann: Enga det e lage mett.

(Dette betyr at hvis man bor i Oslo så holder man med et Oslolag.)

5: Om å gå på kamper:

Må ha det, bare må ha det…

Legg igjen en kommentar