Raufoss – Vålerenga 1-1

Treningskamp Hydrohallen – 1/2-2003 – tilskuere Raufoss 1 (0) – 1 (0) Vålerenga Raufoss 1-0 . min . min 1-1 Pa-Modou Kah Lagoppstilling, Vålerenga: Vålerenga stilte med følgende ellver: Magnus Hjulstad Venstre Back: Bjørn Arild Levernes Høyre Back: Thomas Holm Midstoppere: Kjetil Wæler, Freddy Dos Santos (byttet etter 10 min pga lyskestrekk) inn Espen Sæther … Fortsett å lese «Raufoss – Vålerenga 1-1»

Treningskamp
Hydrohallen – 1/2-2003 – tilskuere

Raufoss 1 (0) 1 (0) Vålerenga
Raufoss 1-0 . min
. min 1-1 Pa-Modou Kah

Lagoppstilling, Vålerenga:

Vålerenga stilte med følgende ellver: Magnus Hjulstad
Venstre Back: Bjørn Arild Levernes
Høyre Back: Thomas Holm
Midstoppere: Kjetil Wæler, Freddy Dos Santos (byttet etter 10 min pga lyskestrekk) inn Espen Sæther
Midtbane fra venstre: Morten Berre, Johan Arneng, Pa Kah,Stian Ohr
Angrep: Kristen Viikmae, Jonas Krogstad.

Lagoppstillling, Raufoss:

Dommer: –
Linjedommere: -, –
Gule kort Raufoss: ingen. Gule kort Vålerenga: ingen
Røde kort Raufoss: ingen. Røde kort Vålerenga: ingen


Treningskamp mot Raufoss
Uavgjort i en iskald Hydrohall

Kampen startet 1618, 18 minutter etter tiden og det passet meg bra siden jeg måtte hive av noen medbragte unger i badehallen, egentlig en bra kombinasjon; unga på badeland og foreldrene på kamp.
Det var nettopp slik jeg fikk lurt med min kompis med barn på kamp.

Vålerenga startet med en helt ny komponert forsvarsfirer som jeg håper vi ikke for se alt for ofte, og spesielt etter at Freddy måtte forlate banen, unge Sæther gjorde en helt grei jobb bak der, men hadde vi spilt mot et annet lag enn Raufoss hadde vi garantert blitt straffet hardere enn dette.

Thomas Holm spilte høyre back og løste vel den oppgaven forsåvidt greit, selvom han svenske vingen herjet med han noen ganger.

Kjetil Wæler, til tider veldig nonchalant, han har en spillestil som gjør denne referenten noe nervøs ved enkelte anledninger og spesielt når han mener han skal ha frispark. Da stopper han bare helt opp og vifter med armene og dømmer dommer’n er det greit, men ved et par anledninger på lørdagen gjorde ikke dommern det og vips så er motstandern alene med keeper.

Men bak der stod Magnus Hjulstad meget godt og trygt og gjorde masse gode inngrep, la gutten få stå litt opp gjennom vintern.

Ifølge Raufoss sine sider var kampen både fartsfylt og god, mulig de var i en annen hall, den kampen jeg så var hverken fartsfylt eller god.
Sikkert ok 2 div nivå. Lavt tempo, masse feilpassninger på begge lag var det jeg så.

Vår midtbanegeneral var blitt skrytt opp i skynee av VG på søndagen. Litt usikker om VG var tilstede i hallen eller bare om de hadde bestemt seg at Pa var den beste. På en helt grei arbeidsdag for Vålerenga var Pa blant de 5-6 beste på banen.

Mahnus Hjulstad var vel blant de beste, sammen med, i mine øyne Kristen Viikmae, ja han mangler fortsatt målet, men jeg tror sannelig min hatt det var han som forårsaket straffen…eller var det Ohr? (kortidsminne)

Men Viikmae løp mye riktig, bryter mye opp og er meget sterk i kroppen, Jonas krogstad er slik vi ønsker og se en spiss, utrolig tøff i alle dueller men har fortsatt mye å lære ennå…la gutten få sjanser i år han blir garantert en måltyv.

Målet til Vålerenga kom på en straffe som ble satt inn av unge lovende Pa -Modu Kah, en straffe som kom etter godt spill på Vålerengas høyre side.

Raufoss sitt mål kom etter at Vålerenga etter all sannsynlighet ble snytt for et frispark ved 16-17 meter til Raufoss, Raufoss kontret inn 1-1 og i følge tabloidene da fortjent. Jeg synes for min del at det aldri er fortjent at motstander’n for mål.

Vålerenga satte innpå Lars Øvrebø og Tommy Edvardsen og den andre unge lovende, Kjetil I Rekdal.

Siden alle klager på Vålerengas priser på ditt og datt kan vi jo benytte muligheten til og sparke litt tilbake. 100 kr for å se en treningskamp i en iskald stygg hall, sorry det var det ikke verdt. Alternativet var å betale kr 120,- for å bade i stedet. Jeg valgte nok feil for sjuk blei jeg i allefall.

Legg igjen en kommentar