5 på Vestbredden, mot Sogndal

Vi har ikke hatt gode offensive spillere på dette laget på mange år. Det er i alle fall menigmanns mantra. Vi har nå fostret John-se-på-den-smakløse-leiligheten-min-Carew, Espen-Supeærrrrmusen-Musæus har nå putta en og annen ball i nota og Pascal-jag-gillar-korv-Simpson fikk nå til en og annen stuss. Det har vært like stusselig som hårstussen til Panzer. Kort og … Fortsett å lese «5 på Vestbredden, mot Sogndal»

Vi har ikke hatt gode offensive spillere på dette laget på mange år. Det er i alle fall menigmanns mantra. Vi har nå fostret John-se-på-den-smakløse-leiligheten-min-Carew, Espen-Supeærrrrmusen-Musæus har nå putta en og annen ball i nota og Pascal-jag-gillar-korv-Simpson fikk nå til en og annen stuss. Det har vært like stusselig som hårstussen til Panzer. Kort og godt lite å ta tak i… Men har våre bønner blitt hørt?

Har Vålerenga nok offensive kvaliteter for å kunne hevde seg i norsk fotballs ypperste divisjon?

1. Oddevold (36)
Ja!
Det bor mye i laget. Dessuten har laget reist seg offensivt nå som Tobias Grahn endelig får spille.

2. Terje Pettersen (35)
Ja, absolutt!
Vi har fått flere nye spillere som tilfører laget de kvaliteter vi har mangla. Stian Ohr er i en klasse for seg, Belsvik gjør det han er betalt for å gjøre og Rekdal er sjefen.

3. Espen Hjertaas (20)
Å ja! Mer enn nok!
Vi har farten til Stian Ohr og Tobias Grahn. Kristen Viikmae kjemper som bare det og Belsvik scorer mål. På midtbanen kjemper David Hanssen mens Rekdal fordeler ballene.

4. Magnus Georgsen (21)
Tja…
Det blir rett og slett for dårlig presisjon forover. Spillerne er gode, men de mangler det lille ekstra

5. Thomas Karlend (31)
Ja, selvfølgelig!
Dette er det kjappeste offensive laget i serien minus Rosenborg Ð muligens. Altså mulig at vi er raskere en Rosenborg også…

Analysen:
Borte er maset om en spiss som scorer mål. Optimismen florerer, alle nesten er positive. Hva er det Kjell G & Co. serverer på Bohemen? Har folk blitt helt historieløse? Har man glemt alle nesten-målene? Tydeligvis, og bra er det. Vi så det i denne kampen: Legger vi høyt press på motstanderne, og får ballen ut til Stian-turbo-Ohr så blir det mål. På den andre siden så kan redaksjonen foreslå at flere av spillerne får sjekka synet sitt. Målet er det som står midt på kortsida, det er mot det man skal skyte. Ikke til siden. Ikke over og ihvertfall ikke under…

Vi er tilbake med nok en årelating av 5 nye mann mot Odd. (Nei, ikke deg Bård Tufte…)

Legg igjen en kommentar