5 på Vestbredden, mot Bodø/Glimt

De er mange og de er sultne. Vi snakker ikke om småfulle klansmenn på jakt etter en pølsekiosk i de indre deler av Oslo by etter en fuktig kveld på Bohemen. Nei, vi snakker om den nye generasjonen med unge vålerengaspillere, og spør rett og slett: Hvem blir den store unge profilen på årets lag? … Fortsett å lese «5 på Vestbredden, mot Bodø/Glimt»

De er mange og de er sultne. Vi snakker ikke om småfulle klansmenn på jakt etter en pølsekiosk i de indre deler av Oslo by etter en fuktig kveld på Bohemen. Nei, vi snakker om den nye generasjonen med unge vålerengaspillere, og spør rett og slett:

Hvem blir den store unge profilen på årets lag?

1. Pål Ferner (29)
Stian Ohr.
Fordi han har teknikk og hurtighet. Jeg tror det er det som skal til.

2. Anders Berge (28)
Tobias Grahn.
Han har teknikk og fart samtidig som han er en uortodoks spiller. Jeg tror også han er svært sulten på å vise seg fram siden han ikke får spille de tro første kampene. Det ser ut som han syns det er gøy å spille fotball.

3. Hans Christian Monsen (43)
Pa Madou-Kah
Han har vært god lenge, og han blir bare bedre og bedre. Han har en stigende formkurve og kommer til å utvikle seg enda mer i år.

4. Freddy «Fender» Fausko (49)
Pa Madou-Kah
Han har vist tendenser idag. Den store styrken hans er at han kan gjøre mye forover og bakover på banen.

5. Per Julsvik (51)
Kristen Viikmae
Jeg tror han slår til i år. Han har blitt en mye bedre spiller og ser ut som han har mer sjøltillit nå enn tidligere sesonger.

Analysen:
Da ser det ut som om det er store sprik i hvem de enkelte har som favoritt. Det er ikke noe som gleder oss mer. Hadde alle sagt den samme spilleren ville vi raskt bli rammet av Beckham-syndromet. Og er det noe vi ikke trenger i denne klubben er det enda en bekymring. Det er nok som det er.

5 på Vestbreddens panel for intelligent statistikk har funnet ut at dersom man tar tverrsummen (dvs. at man legger tallene i nummeret sammen) av draktnummeret til de spillerne som er nevnt her får man følgende regnestykke:
Ohr 14: 1+4=5
Grahn 22: 2+2=4
Kah 8: 0+8=8
Viikmae 25: 2+5=7

Summerer man igjen dette får man 24…

Og det er ingen ringere enn Petter Belsvik det. De gamle er fortsatt eldst, Belsvik sletter rekorden til Ivers og blir årets spiller i tippeligaen er vår spådom.

Vi sees mot eplepellera fra Sogndal. Og i den kampen skal et og annet hevnes!

Legg igjen en kommentar