VPNs spillerbørs

VPN går tabloid og presenterer herved VPNs spillerbørs. Fra vår grumsete bekjentskapskrets har vi engasjert den perfekte terningkaster. En mann med et glødende engasjement for vår kjære klubb, noe som dessverre har medført mye frustrasjon og sinne i hans liv. Hjemme i sin leilighet på Vålerenga bruker han tiden på å filosofere over Vålerengas prestasjoner … Fortsett å lese «VPNs spillerbørs»

VPN går tabloid og presenterer herved VPNs spillerbørs. Fra vår grumsete bekjentskapskrets har vi engasjert den perfekte terningkaster. En mann med et glødende engasjement for vår kjære klubb, noe som dessverre har medført mye frustrasjon og sinne i hans liv. Hjemme i sin leilighet på Vålerenga bruker han tiden på å filosofere over Vålerengas prestasjoner på banen, og vi kan love dere at hans spillerbørs er mer gjennomtenkt enn den dere finner i resten av tabloidpressen. Alle får karakterer, uansett spilletid. Vi vet Stian Ohr tviler, men stol på vår mann, han klarer fint å vurdere 11 spillere på en gang.

Vår terningkaster er raus med karakterene når spillerne innfrir, men stort sett er han en skikkelig grinebiter, som det skal godt gjøres å tilfredsstille. Tom Henning Hovi, du er herved advart!

Vi gjør oppmerksom på at spalten er vår venn grinebiterens høyt subjektive vurderinger. VPN har intet ansvar annet enn at vi gir ham spalteplass. Han operer med en poengskala fra 1-10, hvor 1 er omtrent som mot Stabæk på Nadderud 2000, og 10 er som prestert mot Besiktas i Istanbul 1998.

Legg igjen en kommentar