Spør Arne om fotball: Del 1

Hei og velkommen til min «Spør Arne om fotball og/eller Vålenga»-spalte! Her kan man spørre meg om fotball og/eller Vålenga. Det har vært mange gode og dumme spørsmål allerede første gangen og jeg har valgt ut de beste east inflatables blog: Spørsmål: Hei! Vi er to fotballkommentatorer som har hatt en liten diskusjon om hvor … Fortsett å lese «Spør Arne om fotball: Del 1»

Hei og velkommen til min «Spør Arne om fotball og/eller Vålenga»-spalte! Her kan man spørre meg om fotball og/eller Vålenga. Det har vært mange gode og dumme spørsmål allerede første gangen og jeg har valgt ut de beste east inflatables blog:

Spørsmål:

Hei! Vi er to fotballkommentatorer som har hatt en liten diskusjon om hvor mange spillere det er på hvert fotballag ved kampstart. Er det 12 spillere inkludert en keeper, eller en det 12 spillere pluss en keeper (altså 14)?

– Kjell Kr. Rike og Terje Dalby

Svar:

Nei, det er faktisk bare 11 spillere tilsammen! Det som nok har forvirret dere er at akkurat Vålenga stiller med en 12.mann i Klanen og Rosenborg med en 12.mann i dommeren Britain.

– Arne

Spørsmål:

Nar man kommur til 16-meturen og kaster seg inn, må man skyte før man landur på grasset? Ellers får man to minutturs utvisningur?

– Rikhardur Dadason

Svar:

Nei, Rikhardur, nå blander du nok det som heter fotballregler og håndballregler igjen (futballreglur og hunballreglur). Fotballreglene tilhører den store gressbanen, håndballreglene er inne i en sånn hall.

– Arne

Spørsmål:

Hvorfor speller ikke Enga mer med skjorta uttafor buksa og er mere bohemer! Få spellere som gir mere faen og slenger kule kommentarer og er Oslogutter! Det var vi og vi løp fra hvemsomhelst!

– Erik Foss

Svar:

Ja, vi kan jo sette Rekdal på benken og prøve Espen Eckbo på midtbanen. Han har ihvertfall kule kommentarer. Men han er vel ingen bohem. Odd Nerdrum som spiss, kanskje? Og Kristoffer Schau kan spille med artige strømpebukser.

– Arne

Spørsmål:

Æ skulle gjærne visst når det næste gang e aprilsnarrdagen. Æ har ein ny, lur spøk på gang.

– Rune Lange

Svar:

Du har nok misforstått dette med når man kan bruke aprilsnarr. Det er ikke 31.mars, men bare 1.april. Det kan så klart være litt vanskelig å pugge datoer, men en god huskeregel er at det heter a p r i l s narr.

– Arne

Spørsmål:

Jeg lurer på om det er sant at den nye LSK-spissen Magnus Powell «skyter som en hest sparker»? Tar han straffer?

– Hilsen en LSK-interessert

Svar:

Ja, han tar straffer og det er faktisk sant at han «skyter som en hest sparker». Altså bakover.

– Arne

Spørsmål:

Jeg spurte et spørsmål istad. Lurte bare på om jeg sa det med at Enga må spelle mer med skjorta uttafor buksa og være mere bohemer sånn som vi var i gamle dager?

– Erik Foss

Svar:

Ja.

– Arne

Spørsmål:

Jeg har egentlig ikke noe spørsmål. Vil bare si heia Vålerenga Ball Klubb! Jeg er en stor fans.

– Hilsen Thorbjørn Jagland

Svar:

Den må du lenger ut på landet med. Feks til Stabæk!

– Arne