Dagboka mandag 31. januar

Arkiv: Dagboka mandag 31. januar 2000

Vålerenga – Lillestrøm

Både Vålerenga og Lillestrøm er i Sør-Afrika for tida, og de to lagene møter hverandre i kamp onsdag 9. februar. Klanen setter ikke opp busser.

VIF skal også møte et lokalt lag mens de er nede.

Ingen bitterhet

Fredag hadde markedssjef Jan Roger Henriksen sin siste dag på Valle. Allerede i dag er han i gang med ny jobb for det nyopprykkede 1. divisjonslaget Sandefjord. Henriksen forteller til VPN at han hadde en veldig fin tid i klubben, og at han kommer til å savne Vålerenga.

Ikke dårlig, han forlater klubben helt uten dårlige følelser. Men frykt ikke, når Dagbladet seinere i år skal lage en oversikt over alle som har sluttet i klubben (det dukker nok opp i forbindelse med neste skandale), kommer nok Henriksens navn til å være på lista. Sånn for sikkerhets skyld.