Dagboka lørdag 11. september 2021

Erling Braut Haaland har forlatt landet og Ronaldo skal visst spille kamp igjen. Dagboka er mer opptatt av damene og NM-kvartfinale mot Kolbotn, hockeyseriestarten borte mot Stjernen og bortekamp mot Sandefjord i morgen. Og det er fortsatt ledige billetter til alle tre kampene for den som virkelig ønsker å følge Vålerenga året rundt! Dagboka skal … Fortsett å lese «Dagboka lørdag 11. september 2021»

Erling Braut Haaland har forlatt landet og Ronaldo skal visst spille kamp igjen. Dagboka er mer opptatt av damene og NM-kvartfinale mot Kolbotn, hockeyseriestarten borte mot Stjernen og bortekamp mot Sandefjord i morgen.

Og det er fortsatt ledige billetter til alle tre kampene for den som virkelig ønsker å følge Vålerenga året rundt! Dagboka skal være den første til å innrømme at vi har vært litt for slappe der.

Damene er tilsynelatende ute av medaljekampen i serien, definitivt ute av Europa, men henger med i cupen. Det har blitt mye stang ut for dem. Gutta skinte som sola mot Stabæk i slutten av august, men prestasjonene og resultatene har svingt veldig mye i år. Det er ikke til å legge skjul på at skiftende resultater trigger medgangssupporteren i noen og enhver – dessverre.

Hockeygutta er favoritter hos Norsk Tipping til å vinne serien, og med blant andre Mathis Olimb tilbake (nå er han 35 år og ferdig med NHL, svensk og tysk hockey) og kan forhåpentligvis være den som vipper det vår vei. To sesonger på rad har nå blitt avbrutt på grunn av korona, så la oss håpe Vålerenga er den som nå blir norgesmester.

Setter du 100 spenn på Vålerenga-seier mot Kolbotn, Stjernen og Sandefjord, får du tilbake 559 kroner av Norsk Tipping. Høres egentlig ut som sjukt lettjente penger, men å spille penger på Vålerenga vil ikke dagboka anbefale noen.

Sandefjord

Vi har nå tre strake seire mot Sandefjord i eliteserien, men vi skal ikke lenger tilbake enn til 2017 hvor vi tapte mot dem både hjemme og borte. Riktignok tapte Sandefjord 0-5 mot Sarpsborg i deres siste seriekamp, men eliteserien er like vrien å spå i september som når kampene spilles i mars.

Det er mulig å skaffe seg billetter. LSK hadde visstnok 550 supportere med seg til Sandefjord, og vi kan ha 650, men det er masse ledige billetter, fortsatt er vi et stykke unna å bruke alle billettene. Du kan kjøpe billetter her for 200 kroner stykket.

For moro skyld påpeker vi at Storstadion i Sandefjord ikke lenger heter Komplett.no Arena, men i 2021 heter den Release Arena. Sandefjordselskapet Release startet opp sommeren 2020. Egentlig er kanskje ikke dette et så gøyalt poeng når vår hjemmebane heter Intility, men, men.

Det kan bli gjensyn med en del gamle kjenninger i Sandefjord. Deyver Vega signerte nettopp for Sandefjord etter et opphold i Romania. Harmeet Singh, Moussa Njie og Chuma Anene har alle vært innom Vålerenga – uten at nødvendigvis alle tre gjorde seg veldig bemerket.

Dagboka tenker at vi må bare gønne på det som er mulig i Sandefjord. Uavgjort holder ikke. Vi må klatre og legge 7. plassen bak oss på tabellen. Det er fem poeng opp til bøfla på tredjeplass, og selv om det er mye som skal gå vår vei for å havne der, er det et mål vi fortsatt lever med.

De to andre seriekampene i september er hjemme mot Molde og borte mot Bodø/Glimt – det betyr at vi MÅ ha tre poeng denne helgen.

[poll id=»351″]

Ishockey

– Det jeg har sett så lang av Storhamar nå før sesongstart taler for at de blir årets store skuffelse sammen med Frisk Asker, sier Glenn Jensen til VG.

Forrige helg var vi på Hamar og møtte blant annet Storhamar. Vålerenga vant 6-1, og Glenn er ikke snau FØR seriestart.

– Ikke én mann på det Storhamar laget hadde tatt plass på årets Vålerenga lag. Patrick Thoresen er vel eneste som kunne vært aktuell, men han spilte ikke denne kampen, sier han til VG.

Ekspertene tror mest på Oilers og oss foran seriestarten, men Stjernen er faktisk et lag å regne med i toppen i år. Uansett har du nå muligheten til å komme deg på hockeykamp på Jordal igjen. Det er ledige billetter både torsdag mot Frisk og lørdag mot Sparta. Og billetter kjøper du her.

Hockeyen har delt opp sine hjemmekamper i kategoriene A-kamper, B-kamper og C-kamper. A-kamper er hjemme mot Stavanger Oilers, Storhamar og Frisk Asker. B-kamper er Stjernen, Sparta og Lillehammer. C-kamper er mot Manglerud Star, Grüner og Ringerike Panthers.

Vålerenga i dag

Du kan se damene på direktesport.no kl 17 og hockeygutta på TV2 Sport 2 og i deres Play kl 18. I morgen er du i Sandefjord. Bohembussen reiser fra Bohemen kl 12:30. Vi besøker Corner’n pub før stadion.  Klansbuss/ekstrabuss reiser fra ØST kl 12:15. Begge bussene koster 350 kr for medlemmer og 400 kr for ikke-medlem. Bussbilletter i Sjappa. Ja, det blir salg av drikke ombord. Bussen kjører innom Corner’n pub før kamp i Sandefjord.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar