Dagboka fredag 13. november 2020

Da er det endelig fredag, og veit dere hva? Det lukter gull! Selv om koronaen herjer byen etter at Strømsgodset var på besøk for et par uker siden, spilles det heldigvis fremdeles fotball på Valle. Alt ligger til rette for at Vålerenga star sitt første seriegull på damesiden noen sinne når 18. og siste runde … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. november 2020»

Da er det endelig fredag, og veit dere hva? Det lukter gull!

Selv om koronaen herjer byen etter at Strømsgodset var på besøk for et par uker siden, spilles det heldigvis fremdeles fotball på Valle.

Alt ligger til rette for at Vålerenga star sitt første seriegull på damesiden noen sinne når 18. og siste runde av Toppserien 2020 rulles i gang søndag klokka ett.

Og for en forbanna rysare det er! I god Vålerengatradisjon må vi vente på siste runde for å få et endelig svar da de to øverste laga, altså oss og Rosenbørn har samme poengsum.

Det eneste hyggelige, bortsett fra det selvsagte, er at vi sitter på en langt penere målforskjell. Også er det Avaldsnes da. Ett poeng mindre. De kan med andre ord ta gull dersom ØBK og vi skulle drite oss ut.

Det er altså ståa og da veit du hva du skal på søndag.

Når det kommer til kampbildet er dette en kamp vi burde vinne. Arna-Bjørnar har ingenting å spille for. Det er fire poeng ned til kvalik og bare en kamp igjen. Det er heller ingenting å hente andre veien da det bare er de fire første plassene som gir premiepenger. Den eneste grunnen må i så fall være for å gjøre livet vårt surt. Skadefryd kan være en god motivator. Men vi tipper gull er en bedre en.

Vi gru-gleder oss som faen og håper damene har bedre kontroll på nervene og blæra enn det vi har. Nå skal historie skrives i Vålerenga-familien! Dette er så jævlig stort! Om det hele toppes med CL-plass og pokkal veit vi ikke helt hvor vi skal gjøre, men vi regner med at det innebærer en del skriking.

Husk å kjøpe inn snop, gå tur med bikkja, vaske unga og ikke minst henge opp flagget. Selv om vi ikke slipper inn på stadion og barer og utesteder er stengt kan vi likevel gjøre litt for å farge byen blå og rød.

Kampen starter klokka 13:00 og vises på statskanalen på fjernsynet og på internettet:

https://tv.nrk.no/direkte/nrk1

Hockey

Vi får besøk fra Viken når Sparta Sarpsborg kommer på besøk til Jordal i mårra.

Denne gangen regner vi med at det bli seier. Ok, gutta?

Vålerenga i dag

Vi klargjør flagg til søndag.

Legg igjen en kommentar