Tusen takk, kjære lesere!

Vi har sett det før og nå ser vi det igjen! Når noen behandler Vålerenga dårlig, gjør det noe med mange der ute. VPN har mottatt og mottar fortsatt mange tips fra dere lesere om forhold knyttet til Vålerenga Hockey, Nye Jordal Amfi og Oslo kommune. Vi skylder dere en stor takk og bamseklem! Noen … Fortsett å lese «Tusen takk, kjære lesere!»

Vi har sett det før og nå ser vi det igjen! Når noen behandler Vålerenga dårlig, gjør det noe med mange der ute. VPN har mottatt og mottar fortsatt mange tips fra dere lesere om forhold knyttet til Vålerenga Hockey, Nye Jordal Amfi og Oslo kommune. Vi skylder dere en stor takk og bamseklem!

Noen av tipsene har vi brukt allerede, noen andre jobber vi med. I disse dager undersøker vi flere saker som er basert på tips vi har mottatt. Disse vil bli publisert utover høsten.

For å gjøre det enklere for oss å sortere og deg å tipse, ber vi om at dere sender tipsene deres på e-post til oss. Adressen er: kontakt_oss@vpn.no.

Takk til alle som har bidratt for at dere har bidratt til å gjøre VPN til en brysom vaktbikkje som glefser etter de som tråkker på klubben vår.

DU KØDDER IKKE USTRAFFA MED VÅLERENGA!

PS. Vi har mottatt flere tips om feil, og forhold som er, eller kan være i strid med blant annet forvaltningslovens regler. Vi har dessverre ikke kapasitet til å følge opp denne typen tips, med mindre det har klar relevans til VIF Hockey, Nye Jordal Amfi, og de etater i Oslo kommune som er ansvarlige for saksbehandlingen i disse sakene.

Legg igjen en kommentar